PEMENANG DOODLE's GIVEAWAY BY CIK NUYUI 'AIN


 اﻟﺴﻼم ﻋﻠﻴﮑﻢ ورﺣﻤﺔ اﷲ وﺑﺮﮐﺎﺗ



Seperti yang saya telah janjikan, saya akan umumkan pemenang pada pukul 2.00 petang pada 24/08/2011. Ehem, sekarang lah kan? Jadi, saya telah bertungkus lemas lemas gunakan random.org =.=, picit-picit keyboard untuk cari pemenang. Jadi, kepada pemenang, TAHNIAH! Entri ini adalah autopost, jari reruncing aku menaip pada pukul 1.10 am, korang tengah tidur ni sekarang ni. Agaknya, pukul 2.00 ni, aku tengah memisat misat mata akibat dari sawan terlebih tidur.

Jadi, aku harap tak ada yang tarik tarik rambut kucing akibat dari keputusan pemenang aku ni. Kesian botak kucing tu nanti. Jadi ada 5 orang pememang yang saya akan umumkan. Doodle yang saya paparkan ini, telah dicop sebagai DISPLAY. Pemenang boleh pilih doodle mana yang kau orang nak. FIRST COME FIRST SERVE. Doodle yang telah dipilih terlebih dahulu, orang lain tak boleh hamik. Jadi, bila nak dapat dudel yang tak ada watermark? Bila dah ada respon dari pemenang, saya akan buat satu lagi entry on the spot nak bagi doodle kat kau orang. Jadi, don't worry.


Haa, dah nampak kan? (menulis sambil melihat lihat jam  > 3.00 pagi). Itulah senarai pemenang GA saya yang bergulung gulung kali ini. Okay, tenang, jangan cabut atau rabakkan bulu-bulu kucing anda semua. Kesian mereka. Dan di bawah ini adalah pilihan doodle khas buat kau orang. Made with love tau.



Cukup sepuluh bijik doodle saya buat dengan penuh kasih sayang. Saya harap kau orang semua STAY ALERT dengan update update dari saya. Haa, siapa cepat, dia dapat..!

MAAF KALAU ADA KEKELIRUAN NO BERTUAH UNTUK GA NI. BOLEH REFER KAT SINI.

CEPAT, TULIS NOMBOR BERTUAH KORANG DAN BAGITAU NAK DOODLE YANG MANA. TERHAD UNTUK 5 ORANG YANG BERTUAH DI ATAS. 
SIAPA CEPAT, DIA DAPAT!

19 comments:

Cik Kasut said...

klas ko nie Cik Ain...cun wooo...tak sabo nak tengok yg km punyer lak...hahahaha

saya cello191 said...

wah..semua comey..

nak no 8..
thanks..^^

cik Beskod said...

comel nye huhu .. x menang hehe xpe hehe :) dpt doodle trade hari tu pon dah syukur hehhe.. tahniah kepada pemenang heheh

atyn nayn said...

yeayy! atyn dpt! haha.
waa2!! tak sangke dpt gak :D
atyn nak no 2 tu~ bj raye merahh~
hehe. thanks bnyak2 cik ain!

aten qylah said...

wahh comellnyerr :)

said...

@cik Beskod xpe cik beskod..nanti2 saye akan buat GA lagi. ;)

cek-tintan said...

td tintan kira..tintan no 64...
so tintan dapat lah kan..?
hehehe..tintan nak no 10 lha..

yayath said...

yeayyy!!!dapat..thanks cik ain coz masukkan nama yath:)hehehehe...

yath nak no.3 la:)hehe

btw, semua cutecute la cik ain^^^suke tengok~~

said...

@cek-tintan Maaf cik tintan, no cik tintan 63, sebab hari tu tertinggal nama cik yayath. nanti join lagi GA saya. tq ;)

said...

@yayath thankss cik yayath ;) tunggu nanti saya buat entry untuk bagi dudel..

merahitujambu said...

tahniah kepada pemenang

Brilliant Marjan said...

salam..

sedang kepenatan..huhu..tup2 ada yg komen kt blog psl GA ain ni..tq ain..sy amik no 6..semua cute2..

cek-tintan said...

okayh,,ookayh..hahaha..

CynthiaShin 欣倪♥ said...

LOL tak ada peluang menang dalam contest ni , but it's okay tahniah kepada pemenangan contest ini :)

~Tieha~ said...

tieha nk no. 9... tq3... betuah jgk akhrnye..hihihi

Fatin Nabila ♥ said...

yeayyy ! sy menag !! nak nombor 4 :)

Fatin Nabila ♥ said...

yeayyy ! sy menag !! nak nombor 4 :)

Fatin Nabila ♥ said...

Ehhh2 , sorry kak , sy nak nombor 6 lah .. tak jd la nombor 4 td. ...hehe sorry lg skali :)

Fatin Nabila ♥ said...

err , akak , pas pikir2 balik , sy nak nombor 4 lahh .. sorry sgt2 ..
sy nie mmg susaah sikit bab pilih2 benda nie. . hehe :P

sorry T_T #peace