Akhirnya, dapat jugak!



 اﻟﺴﻼم ﻋﻠﻴﮑﻢ ورﺣﻤﺔ اﷲ وﺑﺮﮐﺎﺗ


Akhirnya, dapat jugak aku lagu ni. Bagai nak rak, bagai nak gila, bagai nak menangis semua dok carik lagu ini, akhirnya sayangku ANIS telah memberi sinar cahaya dan harapan. YEAY!



Kalau kamu kamu kamu semua nak tau, lagu nilah yang berkumandang masa nak official break dekat TV2. Haishh panas aje telinga aku ni mendengar lagu ni berkumandang. Dan di pagi pagi buta ni jugaklah aku terus mendownload tanpa segan silu tak pedulik orang sekeliling termasuk bear bucuk ku. 

Nak dengar 100 kali sehari

Nak dengar 200 kali sehari

Nak dengar 300 kali sehari

Jangan risau ye kawan kawan, bila saja addict tu dah mula kurang, haa maka bilangan putaran lagu tu pun jadi slow. Sekarang sebab tengah eksaited, jadinya AKU GILA NAK DENGAR!

Nak tau ape sumbernya? FACEBOOK TV2. Ok, macam tak percaya yang aku tak tau langsung dan tak ada inisiatif nak carik FB TV2. Hoho, nampak sangat kurang persefahaman dengan RTM. Maafkan saya. Hehe. 

DOWNLOAD SINI YE SAYANG

Ok, lepas dah habis aku eksaited bagai buat post ni, baru aku perasaan sesuatu dekat sidebar,




'Ain, you're so....

NANTIKAN KEPUTUSAN DOODLE'S GA PADA PUKUL 2.00 PETANG INI!

7 comments:

Diana @ bilakukatacinta said...

tulah..perasan jugak..sekali dengar cam lagu industan..bila diamati..lagu arab rupanya. Pastu igtkan maher zain..rupa2nya org lain. Cekap sungguh nuyui ye?..mencarik

serikandi cinta said...

bestkn lgu die! kite pun suke...=)

merahitujambu said...

thanks yaa...

Afikah Aziz said...

lagu ni mmg best sgt :)

cik Beskod said...

cik ain heheh saya suka lagu nei heheh.. :)

Cik Kasut said...

anda telah ditag http://kasutselipar.blogspot.com/2011/08/contest-seo-aku-anak-malaysia-merdeka.html

tq :)

said...

tak sangke ramai pulak yang suka lagu ni. mehh kite download reramai.. hehe