UPDATED : SENARAI PESERTA GA


 اﻟﺴﻼم ﻋﻠﻴﮑﻢ ورﺣﻤﺔ اﷲ وﺑﺮﮐﺎﺗ

Di bawah ini adalah senarai peserta bagi GA saya yang diadakan bergulung gulung kalinya. Sebelum tu, saya nak ucapkan beriban riban terima kasih yang tak tercapai kepada semua yang join GA ni. (Macam speech yang membosankan kat sekolah).

  1.   http://alyajane.blogspot.com/2011/08/doodles-giveaway-by-cik-nuyui-ain.html
  2. 63.   http://cek-tintanpunyerciter.blogspot.com/2011/08/doodles-giveaway-by-cik-nuyui-ain.html
    64. http://qasehhumayrayathafiz.blogspot.com/2011/08/doodles-giveaway.html

 Jadi, kepada semua bloggers bloggies yang join GA saya ni, sila cek nama kau orang. Mane tau kot kot tercicir polak kan, aku terlupa nak letak ke, sila informkan ye.

SILA BACA INI, PENTING!
Cara sehari mencari pemenang :
1. Saya akan menggunakan Random.org bersesuaian dan bertepatan dengan
 phrase 5 orang yang bertuah. Jadi kepada lucky boy/girl, tahniah, tak akan ada pilih 
kasih atau pilih sayang dekat sini.
2.Pemenang akan diinformkan melalui shoutbox masing masing. Jadi STAY ALERT
Kenapa kena stay alert? Lihat no. 3
3.Gambar kesemua doodle akan dipaparkan, dan 5 pemenang yang bertuah dibenarkan 
memilih doodle yang saya paparkan. Jadi, untuk step 3 ni, FIRST COME FIRST SERVE
Siapa komen cepat, dia akan dapat doodle yang dia nak. Siapa komen lambat, maka akan 
terhad pilihan doodle untuk kamu kamu semua.
4. Untuk pemenang sambung ayat, juri jemputan iaitu Cik Inul bersama saya akan menilai 
ayat ayat kamu semua. Ayat yang best akan dapat doodle, doodle ditetapkan.

Saya harap kesemua peserta GA saya baca semua di atas ini supaya nanti kau orang
tak terlepas pandang  atau nanti cakap tak tahu. Sekiranya ada komen atau cadangan untuk saya, 
boleh beritahu di ruangan komen.
PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA JAM 2.00 PETANG PADA 24/08/2011.

TEASER:

Teaser ni adalah contoh doodle yang saya akan paparkan pada 24/08/2011 nanti.
Bagi setiap jenis doodle akan ada 2/3/4 set. Jadi, bilangan doodle melebihi bilangan peserta bertuah
iaitu seramai 5 orang.

JANGAN LUPA UNTUK LIHAT PEMENANG PADA JAM 2.00 PETANG PADA 24/08.2011

22 comments:

Lily said...

Thanks, nme sy ada :)

YANA PINKY said...

wahh , saya number 2 tuu ..
harap menang kali nih , amin :)

Cik Domo said...

dah nak umum pemenang upenye...hehehe

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Name saya ada :)

said...

terima kasih sebab cek nama korang semua. tunggu besok tau..!

^__^

DoodleLicious said...

semua dudel atas tu comel lah,,ada gaya n style tersendiri.. ^^

yayath said...

cik ain....nama yath x ada:)hehehe

http://qasehhumayrayathafiz.blogspot.com/2011/08/doodles-giveaway.html

cik Beskod said...

yeah skandal memang peserta pertama hehe :).. huhuhu..

farah hanim said...

xsbr tggu
hope meng
hehe ^^

Cik Kasut said...

baik mak cik :)..hhuhuhu nama cek ada dalam tu suka2..hahahaha dapat dodol lagi

princess d0UbLe F said...

thanxs :)
nama saya ada ..

Syahirah Suhaili said...

wahh...gudluck kat semua yang join :D

atyn nayn said...

haa ade2. hehe
tak sabo ni nak tunggu esok!
whee~

Anisa Liyana said...

ade2 ,:)

dill said...

comelnye dudel!

dill.

Miss Aisyah Zakiah said...

yeahh!
thanx yaww

said...

@DoodleLicious tq cik cempaka. Dudel cik cempaka pun comel2 n ade style jugak ^__^

said...

@yayath saye dah letak name yath, tq sebab bagitau ^__^

said...

@cik Beskod cik beskod marathon dudel..hehe

said...

@Cik Kasut sampai hati cik kasut panggil saye mok cikk..huhu..saye baby g..haha

said...

@dilltq dill. dudel dill comel gak ^_^

milo said...

yeayyy nama saya pun ada..hee tq ain! :))