Lawatan ke UiTM oleh Si Alam flora


Tajuk yang sungguh memalukan full stop | Haha. Sambung balik, semalam  menjalar jalar dekat blog (blogwalking), and aku terjah blog Haney Comel ni. (Serius dia comel!), dia pun buat lawatan ke UiTM.  Tapi dia pergi dengan kawan dia, bezanya aku pergi dengan family.  Dan perbezaan ketara adalah niat pergi ke sana. Niat dia suci murni nak survey UiTM, sama niat dengan family aku. Tapi niat aku lain. Aku nak survey benda lain.

Betol kan Haney ni comel? (Haney, I cilok gambar U. Hehe)

Berbalik kepada niat aku yang serong tu, korang agak agak apa?

1. Carik pakwe hensem?
2. Carik gedung membeli belah tudung terbesar?
3. Carik port port baekkk punya?
atau 
4. Carik makanan?

Bertepatan dan bersesuaian dengan lumrah perot aku yang dinosaur ni, sudah tentu tentulah aku mencarik makanan! Hell yeah, food ye kawan kawan. Makanan makanan penyakit seperti abang McD, atok KFC dan yang seangkatan dengannya. Sungguh tak sihat. T__T (Tapi dalam hati sebenarnya hepii!! Hahahaha XD)


Abang McD yang berwajah sedikit setan mengajak aku pergi ke sana.


Eh, silap gambar!

Eh, ni setan KFC!

Haa.! Yang ni baru betol atok Colonel Harland Sanders. Comel je! Hehe

Sungguh aku gembira melihat wajah wajah mereka yang bersepah sepah di sekeliling UiTM tu! Hahahaha, maka makin gedempol lah saya selama 4 tahun di sana. (Harap harap dapat bertahan 4 tahun). 

Wajah Si Alam Flora.

Buaya friend aku cakap aku ni alam flora, semua nak di tibai masok perot.
Tau tak alam flora tu apa?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Lori sampah



Sekian T__T

9 comments:

si ngokngek said...

amboi niat first tuh!..bear tue post mai kt aku lah..besar gila!!

budakampung said...

gua pon dah banyak kali melawat uitm..uitm machang dah masuk, uitm dungun dah masuk, uitm puncak alam dah masuk, UPM pon dah masuk..hebat tak gua??kehkehkeh

*masuk melawat kakak~hahaha

Aqiim said...

kau smbung belajar ke ain?
wahhhh goodluck! :D

Ain SSB said...

Ehh, Haney tu dulu satu sekolah dengan Ain! Aww dia mmg comel! :D

Anyway, Alam Flora...haha pe la! Ain yang sana mmg suka makan junk foods ye? Ape2 pon, jaga kesihatan tu jugak k!

haney said...

aikk mane curik gamba tu? heheheh. :)

atyn nayn said...

alam flora? nice name what. hahaha. makan untuk edop kakk! yeahh! hehe :p

Cik Chokie said...

idop tok makan ? or makan tok idop ? kihkih ^_^ . hahaha hasrat pun sudah tercapai .

jayne said...

wah cantik nya blog cik ain heheh.. pink gitu lorh hehehe...

syakey said...

masuk uitm??

all the best yeahh!