Jom Kembali Ke Sekolah


Tyme aku tulis post ni, barang barang aku tak siap kemas lagi. Ahhh, malas berbadak badak di minda. Tolonglah, tolonglah, siapa siapa blogger yang rajin, sila lah register jadik bibik saya. Hewhewhew. Macam biasa setiap kali nak register masuk asrama, mesti barang barang aku satu treler. Jenuh woi nak naik tangga!


Mak bagi pakai beg pink! Woahh tau tau je anakmu ini suka pink jambu. Miaoww! Baju belom siap packing lagi. Baru campak dua helai baju kurung. Takkan nak pakai dua helai untuk seminggu? Hahaha XD



Banyak kan kasut. Ni semua akak aku belanja. Tapi, aku kene la buat bayaran, iaitu belajar rajin rajin. Oh man..oh man..belajar rajin rajin memang buat aku sakit perut sakit montot.  Tolonglah rajin, come to mama! Tapi kalau nak diikutkan, sambung belajar ni seronok jugak, sebab ramai sponsor nak belanje beli barang, HEAVEN! Kepada adik adik di luar sana, moh belajar rajin rajin ( Promot ni! Sebenarnya nak barang sponser. Hihi )

Sebenarnya, aku rase akak aku belikan kasut tu banyak banyak adalah sebab adik dia ni kalau berjalan sama macam gajah, dung dang dung dang! Wakakaka, koyak rabak kasut kelas aku. Riwayat kasut aku semuanya pendek pendek. Kesian mereka. RIP. And kasut sukan tu, akak aku cakap, nak bagi semangat kat aku time nak pergi KOKO. Ahh, i hate KOKO!



Price Tag. Giant tu yang tak boleh belah. Haha XD


Okay, aku bajet rajen nak membasuh kain.




Tataa!!

*Kepada yang sudi singgah, sudi memberi pandangan a.k.a komen, aku akan terjah blog korang. InsyaAllah aslkan berokband aku ni laju. Sekarang dia lembap pasal tak bayar lagi. Dush kat diri sendiri! Hehe. ^__^

6 comments:

EYFAalias said...

mak aii. banyaknya kasut. hheheh. psstt! btw yg merah tu lawa :)

iyka zulaika said...

untung nye kan! :) cantik beg dgn kasut pink tu!

cIk JanNah said...

untunglah ada yang sponsor...:)

haney said...

untung nye ade org sponsor, kite smua kene pakai duit sendiri. huuuuu :(

LiLy @ MumMyQiStInA said...

selamat kembali berjuang..blajar rajin2.. ^_^

syakey said...

kasut vincci tu somell!!!
sweet aje :D

slamat masuk blajaaa! ;)