Aku tak suka coke, tapi aku suka tomok

Assalamualaikum w.b.t


Here's another crappy post from me. Okay, saja nak cakap, im into Tomok again!




Percayalah, aku hanya suka kat dia kalau dia setting rambut macam dekat atas tu. Kalau lain, dah tak suke. Nampak sangat suka tak ikhlas kau 'Ain! Haha XD


Sejak dua menjak hari ni, lagu ni asyik kedengaran di laptup aku. Buka semangat, buka semangat, buka semangat. Semangat apa aku pun tak tahu. Yang aku tahu, Tomok di situ. Jyeahhh!


*Muntahmuntahkahakhijau


Selalu orang akan cakap, jambu la kau 'Ain suka Tomok. Ahh, ketepi kau!





Bestkan music video dia? Tapi sayang, tu untuk coke. Aiyaa, kalau lagu dia kan best. Dan sayang sekali lagi, apesal tak letak yang HD punya mv? Ish, tak puas la tengok gambar tak lawa sangat. Cuba tuka tune


'Oh coca cola'


tu kepada


'Oh 'A In Sa Yang'


Tak ke best?


*Sekalilagimuntahmuntahkahakhijau


Aku pakse bebudak ni bergambar.


But I have to admit that, suara vocalist One Night Only memang awesome. Tapi demi Tomok, aku nak cakap suara Tomok pun best mak!


Masa aku sem 2, aku suka layan video ni. Cuba kau orang tengok. Aku paksa ni! Tengok!





Haha

Tata!

9 comments:

merahitujambu said...

suka awok..=p

syakey said...

oh maiii tomok ku!
kuikuikui. start dkt one in a million minat tomok. lepastu paul puji dia kot!! tau la kalau paul puji tu sah sah baguss kan.

lepastu ms dia kawen, dia nampak manissss ja. haha. muka dia maniss la.

XD

Aqiim said...

jambu la kau nie suka tomok..
HAHAHA :P

emy zulaiha said...

omai!! emy suke tomok jugee!!! :) haha

Benrauf said...

tak suka tomok masa zaman newboyz.

budakampung said...

dua2 gua tak suka..wekkk =P
hahahaha

weh hantar alamat rumah ko kt email gua ek..nk hantar lukisan tu
budakampung95@gmail.com

h A n Y S said...

Aku x suka dia dlu, sbb suara tk bez, skang byk improvement kan..suka suara n lagu2 dia skang, tp kurang gemar gaya dia la.. Heee

YOUsoF said...

Tomok sekarang bukan macam Tomok dulu.. Dia pun dah buktikan dia memang boleh dan bagus kan.. Sebagai lelaki aku tumpang bangga dekat dia.. ;D

Dua² suara mantap dalam lagu buka semangat tu!! ONO pun macam ada style je, kena try dengar lagu² lain diaorang ni..

Ain SSB said...

Suara dia dah lain gila dengan time dia dalam Newboyz! It's a BIG improvement!! :D Tapi muka dia stay jambuuu & comel! :)

Gambar Ain dgn bebudak pon cuteeee je! hehe.