'CANDID TIME CONTEST'



Okay, aku masuk contest. Setelah berzaman zaman dah lama aku tak masuk kontess. Walaoweii! Haha, saja sebab den takdo ideo nak buek entri. Btw, aku telah ditag oleh bebuda kampung sebelah..Tipuu! Ditag oleh Haris. Betul eh tu nama kau? Haha. Kontess ni kau kena letak gamabar candid. You now what candid is? Candid ni dia macam kita tangkap gambar on the spot masa kejadian tengah berlaku. Sebagai contoh, kawan kau tengah syok korek hidon, pastu on the spot kau terus cilok gambar dia tengah korek bijik bijik timah tu. Haha. Pengotor la kauuu!




Ni gambar aku masa aku tyme kecik kecik dolu dolu main lari lari ngan sapa entah. Okay, aku tipu! Ni gambar adik tiruan aku tengah main kejar kejar. Kejar hantu la konon. Puihh! Haha. Oh ye, yang abangnye tu baru semalam kena sunat. Tehehe


Gua nak tag :


Cik Beskod
Cik Atyn

Nak join? Klik SINI

Adioss!

9 comments:

budakampung said...

nama gua double 'r'..harris..haha

kau tau tak gua mengharap ko letak gambar kau~tapi hampa.. ==" hahaha

cimOt said...

akak aku slalu buat mata camtu..aku menjerit-jerit time kecik2 dulu sebab aku ingat mata akak aku berdarah..huhuhu

si ngokngek said...

wah~~rindu zaman nih
time kecik-2 takdan nak snap,jom main dua,ligan-2 hantu

kehkehekeh..goodluck

atyn nayn said...

haha. klako je abgnye dok acah adiknye. kikih. comel.

cik Beskod said...

thanks cik ain hehe btw nanti kalau sempat sayua join hehee.. biasa la kat sini susah nak cari line clear..

sha my heart said...

good luck dear.

saya pun kdg2 tu rajin nak join, kdg2 tu haram nak join wlpn blogger yg buat GA tu menjemput. Mood oh mood

meh jenguk sini =) semoga berbahagia di sana, ya

nurathirahkaman said...

good luck..:)

syakey said...

ceria sangat ;)

YOUsoF said...

Cheese aku terasa pelik tadi, cantik betul gambar masa kau kecik.. ;D


Tahniah untuk si abang. (masa ni mungkin dia dah pulih 100%, dah boleh main kejar² dah) hehe