Gambar terbang terbang

Assalamualaikum w.b.t


Sebenarnya dah lama aku nak post pasal gambar terbang terbang ni. Aku pernah jugak try try buat gambar terbang ni. Tapi aku rasa, gambar tu cam bongok je. Jadi, aku nak suruh kau orang semua tatap gambar gambar awesome di bawah ni bersempena Wordless Wednesday ;)














Okay, cukuplah tu eyh! Nanti banyak banyak letak, lembap pulop page aku ni kang. Kalau kau, kau dan kau nak tengok lelebih lagi, boleh pergi kat SINI. Tengok la puas puas ye!


Aku sangat impress dengan perempuan ni, lebih lebih lagi gambar tu nampak hidup. Salute you! Agak agaknya, kalau aku yang debab ni dok terkinja kinja lompat gitu, menjadi tak gambar? Haha XD Pekk jatuh macam taik lembu jatuh ke tanah.






Adioss..!

11 comments:

miss kinah said...

cool :D

kawai !!

Marniey said...

nampak real habis, drang terbang-2 nie.

YOUsoF said...

Pernah tengok gambar² super duper cool ni. Tengok 35 kali pun aku tak bosan, serius jeles dengan gambar² dia!! ;D

Ain SSB said...

haha gamba last skali tu paling cun kot! ahaha ewww :P

atyn nayn said...

huwaa. best gilaa terbang. dah ghoman cat woman da. hehe. yg sume ni ag cntik! style lahh :D

sha my heart said...

pergh, macam mana diorang buat tu ye..

budakampung said...

mesti dia pakai tali ni..tipu ni..tipuuu~ hahaha =P

jadah weh ko letak gambar taik?! hahahaha

feza said...

gambar taik lembu tu yang takleh bla..hahahaha..lawak2

syakey said...

yekk! haha. best ouhh kalau dpt buat mcm ni XD

♥ Awyyn Teletubbies ♥ said...

Adoi. Photo last tu? HAHA :D

budakampung said...

wey kau kena tag~

http://storyofateenagers.blogspot.com/2011/11/candid-time-contest.html