Terima Kasih Semua. Ain Love You.

Assalamualaikum w.b.t


Okay, tajuk post seolah olah melambangkan aku ni spesies sotong. What the pish! haha. Mah meh aku nak tunjuk gambar aku kat outlet Daily Fresh.


Tengok muka aku yang riang memegang uwang!! HHAHAHAHA

First of all, terima kasih kepada semua blogger yang wish for my birthday. Thank You so much. I really appreciate it.

Second of all, saya baru je lepas mengedit blog untuk akak Tieha, temanya ladybird baby. Wargh, buat blog baby. Jom tengok!


Kepada sesiapa yang ingin membuat tempahan, boleh add saya di facebook. 

;) Gamsahamnida

6 comments:

Ain SSB said...

Woahh happynya muka dalam gambar tu! :D Comel layout Ain buat kat akk tu! :)

budakampung said...

samasama~ ;)

budakampung said...

samasama~ ;)

Hadi Marosadee 히스 said...

gamsahapmida ain,,, sobs3 .. nada sedih .. terharunya .. haha,, komen xder kaitan~~ wah3

Aqiim said...

love u too... :)
HAHAHAHA :P

Marniey said...

epy besday :)