NISMILAN MONANGG! HOBIN JANG HOBIN!

Assalamualaikum w.b.t


Maso nismilan monang, den ado kek kodai kueh waffle laie. Den tongah dok ulik ulik waffle,akak den samo awek den anta mesej, nak kobaan pasal nismilan monang. Uihh, bilo dongar yo nismilan monang, den dah tobayang muko pominek nogori ponyu yang den jumpo tongahari tadi kek jalan TAR. Umang aihh, hensem hensem, rambut topacak sano sini. Tapi sayang, ekau tak monang. Buek ponek yo kalor sano kalor sini. OKay, nampak bonar den nak kono pijak ngan pominek ganu. Gambar eh nanti den aplot next entri yo.


Sedikit intro untuk gambar gambar entri yang akan datang.


Gambar bawah is my hero ;)











Gambar ni den tibai kek sinia

HOBiN JANG HOBiN!!




*Ni entri semalam sebenarnya, tapi disebabkan aku lupa aku pergi privatekan blog, jadinye.... entri ni dah BASII!

13 comments:

Aqiim said...

umanggaii...
pening kepalo den nak baco ekau punyo intro haa.. =='
apo pun, eden nak ucap tahniah kek nismilan sbab monang pialo mlaysia..


*pehhh! aku ckap nogori aku ckap nogori! hahahaha :P

AdibahAzman said...

tal basi lagi lah ain. hikhik ;)

Hadi Marosadee said...

still tak basi la,, Red Warrior jgak tak masuk .. sedih kakloh kawe Klate dok leh g..

budakampung said...

yeay! nismilang menang! yahoo.com!

merahitujambu said...

semangat kenegerian tuuu

Aujinz said...

♫♪ Hobin Jang Hobin.. Hobin Jang Hobin..jagolah namo Nogori, Kileh ko kiri, kileh ko kanan, biakan dio naik poninggg... satu, duo, tigo..copek!!!! ♫♪

hahahhaha

YOUsoF said...

Tahniah Nismilan! Hidup Nismilan! ;D (mula² aku ingat bahasa apa la 'nismilan' tu) ;D


Takpe, tak cukup basi, ok je lagi aku tengok entri ni. hehe

Hadi Marosadee 히스 said...

budakampung : sokong sgt,,, mentg2 la minat doodle ain .. kui3

Marniey said...

congrast nismilan monangg :D

Atenyana said...

haha..patotla tak dapat nak blogwalking..

si ngokngek said...

aku mmg tak faham apa hang tulis..google translate lg tak terima..tapi dh tgk gambar tue,eh eksaited trus faham..ceit!!hahaha

bangganya depa~~~HEHE

Rtp Farra Arisha said...

tahniah buat team nogoghi semilan..;)

ekabukanmakcikkau. said...

ni yang maleh ni , aku sokong terengganu . menangis aku terengganu kalah padahal DNA aku memang tak sama dengan beliau tapi aku memang suka beliau kerana beliau beliau sangat hensem. btw, kirim salam shahurain abu samah. jangan lupa tau