"Kontes Dialog Bai Budakampung "

Assalamualaikum w.b.t


Syarat-syarat penyertaan:
-follow blog ini untuk tahu perkembangan kontes.. (tak wajib)
-buat satu entry bertajuk " kontes dialog bai Budakampung ".
-letak gambar yang korang dah edit tu.
-kemudian linkkan ke entry ni.
-tagkan sekurang-kurangnya seorang blogger dan pastikan dia aktif blogging dan tahu bahawa dia ditag (tak wajib..hanya bertujuan untuk memeriahkan lagi kontes ini) :)
-tinggalkan link entry korang tu kat kotak komen entry ni.
-dan SIAP! :)



Aku rasa dah tergopos gapas nak masuk kontess ni pasal kejap lagi nak masuk kerja, tapi disebabkann kau budakampung, aku join tau! Terharu takk? haha, wajib nangis guling guling sekarangg!




Aku ada can menang tak? Haha.

Sekian, entri tergupus gapas.

Kalau ada yang tak cukup syarat, bagitahu ye!

TARIKH TUTUP: HARI INI 27/10/2011


12 comments:

DoodleLicious said...

hahaha hampeh

kata orang lori sampah, hihi

Hadi Marosadee said...

aiyarkk ,, ngan mamat korea jgak dia amik .. nk join gak, tp xder idea .. perghh ,,,

budakampung said...

ko memang tunggu hari last ek?? =="

papepun thanx join..gua gerenti ko menang punya..sebab sikit sangat yang join~hahaha

mula2 gua rasa nk rejek je ko punya sebab ada muka mamat korea~ =P hahaha..jokejoke

Noh Kodiang said...

apshal lori shampah plaks...
kambing sudaa...

merahitujambu said...

wahahah...memang putus laa lepas tu kan

cik Beskod said...

huwaaaaaaaaa.. hari nie last amboi cik ain hahaha.. xpe2 dgn mengambil acar 100 lipas kudung berlari saya nak join ehhehe

Faaein Talip Roy said...

hahaha.. adoi.. ganaz gile dialognya.. good luck lah.. ^^

Hanie_Dew said...

errrr..aku ni kira hensem boy ke kalau komen. =.='

gila la kau ckap setan kat lee min ho i...issshhkkk...

saya cello191 said...

uish...bahasa...

dasyat~~~

^^

Aqiim said...

lee min ho ke tu? O_o

syakey said...

muka ja hensem tapi mulut tudiaaaa aih. hahahah


lawaklawak...

Saddila said...

hahahhaha sumpah kelakar .
lawak lawak lawak