FULL TIME JADI PART TIME KHAS UNTUK AKU

Assalamualaikum w.b.t


Tajuk tak boleh belah. Ye idok? Khas untuk aku. Haptuihh. Haha. Okay okay, aku tau kau orang rindu sama aku kan kan kan?? Okay bajet diri ini Hamis Jalikha atau pun Yuyu J. Lo.





Aku akan bekerja secara part time dekat DAILY FRESH start besok. Kenapa tajuk aku cakap dulu full time? Sebab hari tu aku kerja full time, dan sekarang aku tukar jadi part time. Sebab utama adalah, aku rasa pinggang, urat urat dan sendi sendi aku macam nak patah dan putus putus di tengah jalan. Kerja 15 jam berdiri, aku rasa nak pitam tapi segan dekat mamat mamat pembuat hot plate, nasi ayam, roti canai, nasi campur tak kurang juga mamak yang bertentangan dengan kedai aku. Haha.




Untuk memastikan aku bekerja dalam suasana yang gembira, happy, non-stress, hyper active, vogy da vass, aku perlu mengucapkan kata kata bomoh berikut :


I LOVE DAILY FRESH


I LOVE DAILY FRESH


I LOVE DAILY FRESH 


Walaupun sebenarnya rasa nak lempang lempang je orang sekeliling. Haha. Pang kau sana, pang kau sini!! Kepada sesiapa para blogger yang nak merasa masakan dari air tangan aku, moh le kau datang memeriahkan outlet DAILY FRESH aku yang tercinta ini. Aku jamin sedap sehingga menjilat jari sampai jari jadi nipis dan putus.


Antara masakan yang aku masak adalah :



Kau orang datanglah, order sekali, confirm kena bayar dan confirm aku buat! Dijamin 100% ketulenannya. Haha


SEDAPP!

16 comments:

saya cello191 said...

huhu...promoter t'baik~~

^^

cik Beskod said...

wah cik ain nak kerje part time eyh... huhu... take care ^^

Faaein Talip Roy said...

daily fresh dekat mana ni? nak order lah.. tapi free boleh? hehehe.. =P

atyn nayn said...

waa~ da kerja la kakak kite. hehe. dailyfresh ktne ni??

||aLeaSaRa|| said...

owh tiba2 bau corn in cup nyummmm nyummmm harumnya!


keja elok2 tau...ok selamat bercuti!

budakampung said...

weh bagi peta gua nak pergi serang! gua angkut satu batalion pegi serang kedai daily fresh ko tu!

cik tehaa said...

bole la dpt diskaun gak bila dtg tmpt keja ain :p

♥Lady Ainaa♥ said...

wahhh..baguihlah dah pat keje part time...Jnji pat duit..wakakakakaka...anyway, ena suke jagung kat daily fresh ni..SODAP!!!! XD

feza said...

part time pun part time la, janji kerja. Tiap bulan masyukk..

i love daily fresh..ngeh2

Amirul Aqiim said...

ain love daily fresh, ain love daily fresh.. ^^


selamat berkerja ain! :)

Lily said...

wah, sdp ^^

merahitujambu said...

keje sementara eh..kt mana nk g ni

said...

Thank you kawan kawan semua. sayang korang!! hehe XD

DoodleLicious said...

i love daily fresh, huhu lapar

Syakirah said...

nak order aiskrim tu .. tp, tak nak bayar.. boleh? hehe

Aujinz said...

Icekimo dio sodap.. suka itu jer.. nyiahaahhaha