Tempahan Doodle Dari Cik Nur Idah



Walaowei, badan seram sejuk macam nak demam ni. Haish, tak boleh demam...! Okay, okay, Cik Nur Idah ni pelanggan pertama yang tempah doodle couple, jadi ada keistimewaan sebagai yang pertama ni sebabnya segala request saya akan cuba tunaikan. Best tak? Bestkan. Cik ni tempah dua set doodle dari saya iaitu Single dan Couple. Banyak you all, thanx for trustin me ;)

Dan mempersembahkan.......................

Dodoll couple

Dodoll single


Cik ni tempah dengan menggunakan gabungan warna merah+putih+hitam. Bapak banyak watermark. Haha.  Happy blogging............  ;)

Nak tempah doodle? Klik SINI


*Facebook saya tak boleh nak upload gambar dan message, kenapa ye? Any idea? Arghhh, stress!

9 comments:

SweetLikeWhat said...

sangat comel doodle nye :)

anamizu said...

hensemnye dudel lelaki tu ain!!
arrrhhh terujanya melihatnye! =P

merahitujambu said...

awok guna apa?kalau guna google chrome baik delete history...

jom buat kek untuk saya

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

アヌム ちゃん said...

comellll^^

syahirooAhmad said...

cantikkkkkk~ wahhhh nak jugak.. tapi tak de couple.. lala. single bleh? ain, wat kan saya gambar be'ah~

yayath said...

alolo~~~comelnye la haiiii doodle tuh 'ain:)hehehe

Cik tikah said...

1 doodle bape hengget yer? :)

fieha said...

comel..header bru pon cantik..hee

DoodleLicious said...

omaghaiii..kete diaaa

cantik rambut dudel lelaki tu, jelez