Freebies Background Blog Yang Comel


Baru tadi tersedar yang diri ini sudah lama tak buat amal jariah. Pang...! Pang....! Lempang diri sendiri. Jadi dengan ini saya nak bagi freebies dekat kau orang, suka tak? Kalau awok suke, kite lagi teruja sebab nak buat background. Hehe.



 http://i1179.photobucket.com/albums/x399/aincool/pink.png
 http://i1179.photobucket.com/albums/x399/aincool/babyblue.png
 http://i1179.photobucket.com/albums/x399/aincool/green.png
 http://i1179.photobucket.com/albums/x399/aincool/pink2.png
 http://i1179.photobucket.com/albums/x399/aincool/purple1.png
 http://i1179.photobucket.com/albums/x399/aincool/purple2.png
http://i1179.photobucket.com/albums/x399/aincool/red1.png

KALAU DAH AMBIK, BAGITAU NAA, PENAT SAYA DOK TEKAN TUKAR KALER DIA. ;) MEKASEH

Kalau ada apa apa warna yang lain yang korang rase nak, bagitau ye, insya-Allah I akan cuba tunaikan. Auww,, ber - I - I polakk. Selamat berbloggin yaw.!

Adakah background ini tampak seperti block games yang kau orang dok picit mase kecik dulu yang jual kat pasar harga RM10 tu--> Brick games. Puhh panjangg mak..pasai depa dok tanya sama saya, ni natang apaa? Adoih la..haha. Terima kasih, sebab menceriakan malam saya dengan soalan yang comei itu..terubat pening kepala gua..  ;)

*Button tuto dah ada kat atas, nanti saya akan betulkan godek sana sini kumpulkan tuto di belog ni. Aha, cakap besar macam ada berpuluh ribu padahal ciput aje. K bye..!

Nak tempah doodle? Klik SINI

10 comments:

merahitujambu said...

ini untuk apa?*uhuk..xth laa

said...

ni background blog sayang.... ;)

syahirooAhmad said...

Hahahahah.. mula2 saya pun ingat pemenda ni.. pastu bila tepandang background ain, baru la tahu.. :)

said...

tu bukan brick games tu..haha

DoodleLicious said...

Hai..saya ambik design background awak

Tapi tukar warna sket tuk sesuaikan dengan blog saya

Thanks

said...

@DoodleLicious OKAYY CIK CEMPAKA............ ;)

miera_fiqman said...

salam ..kak nuyui ain miera ambik design background tuh..nak try letak at belog miera ..masehh !!

said...

okay miera... ;) silaa silaa jempot ;)

Saidatul Nadia said...

Assalamualaikum, amik satu yer ? Thank you :-)

Saidatul Nadia said...

Assalamualaikum, amik satu yer..
Thank you :-D