Tempahan Doodle dari Cik Fieha


Tempahan doodle kali ini diterbangkan khas dari blog Cik Fieha. Tepuk tangan semua, clapp clapp slapp! Cik Fieha kita ni adalah nursing student, cakap orang kampung (aku la gadess kampung tu) misi, up sikit panggil ness eh eh nurse, haha. Kalau pergi hospital, menggigil tengok nurse sebab takot kena cucuk kat montot, tapi bila pandang dua tiga kali, nurse ni comei comei. Tak percaya, pi start kereta terjah hospital.

Okay, lepas aku dah pot pett pott kat atas, inilah hasilnya :

Bapak banyakk watermark, sambil gigit gigit kerepek. Haha, eksaited terlebih sudah letak banyak banyak. Mengade ngade boleh? Tak sangka betul warna baju dodoll ni sama dengan warna baju nurse mase cik Fieha ni praktikal. Saya letak warna purple sebab tengok dodoll kat belog Cik ni semua warna purple. Saya pun suka purple gak. Eh, eh, lari topik.

Tak mahal doodle ni, harga dia RM5.00 sahaja tak tunai. Murah tak? Murah? Nak murah lagi? Belanja saya Secret Recipe dulu! Gaa, nak yang mahal aje. Perut diraja betul. Jadi, nak memperkenalkan satu lagi cara termudah kalau kau orang nak berjual beli dodoll bersama saya. Diperkenalkan, facebook kedua saya khas untuk customer customer dodoll saya yang tercantik dan termaniss. Senang kat situ boleh pilih jenis jenis tudung dodoll dan bercincang korang nak dodoll yang macam mana.

Cik Nuyui Ain | 


Ataupun, boleh tekan je button facebook kat left side blog saya ni. Dan kat situ jugak ada button untuk tengok page tempahan doodle,
Saya bukan saja-saja letak button ada gambar doodle tu, tu akan bawak korang ke page tempahan doodle. Sekian entri berjela-jela untuk pengenalan design blog baru kepada kau orang semua kawan kawanku.

CEPAT SEBELUM HARGA PROMOSI TAMAT!!
Tamat pada : 20/09/2011
*Sebarang pengubahsuaian tarikh akan diberitahu kelak. TQ

*Mentedarah kerepek sampai habis. Haha

17 comments:

teha said...

comel laa !

sergeant keroro said...

semakin maju! hehe XD

atyn nayn said...

waa! comelnyee dudel nurse tuu. nak lempang2 je. haha.mcm abg min ho kena gak. hihi. btw, hope perniagaan dudel akak btambah maju ekk. hehe :)

yui92 said...

hai nuyui... i am yui =p=p=p

anamizu said...

alolo comel je :)

fieha said...

wah.ade entry khas..suke2..sy mmg suke sgt ngan doodle tu..mei je..cepat plk tu siap..len kli leh la tmph lgi..wee :)

El-Janna said...

kiut a..pandai buat doodle^^

dhiera said...

comel!! suke suke suke~
teringin juga nak ada doodle tp bila fikir balik nak buat apa ea doodle tu? ermmm

aleen aiden said...

doodle nurse ok.rare!heeee

Rtp Farra Arisha said...

aaaa, sis terrer buat doodle eh?? buatkan satu untuk arisha :P hehe..

anyways, comel doodlenya ;)

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Fatin Aqilah said...

omeyyyynye ! :)

merahitujambu said...

comel gitu....jururawat lagi tau..


jom buat kek untuk saya

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

H.J said...

handsome boy datang komen..haha

alif haris said...

wiwiit nurse comel nmpak :)

CIK FERRA AWW said...

wah nice doodles. kalau doodles utk header sama harga tak?

Brilliant Marjan said...

alalalala..cumelnya nurse tu..makin berkenan sy nk ngorat..hehe..good luck..