Jom Terjah Belog Misteri Ni

ASSALAMUALAIKUM W.B.T


Tuan empunya belog ni bukanlah follower misteri aku, mahupun animos yang bersarang di merata rata di alam maya ini. Tapi, jeng jeng jeng, siapa? Siapa? Beliau adalah customer merangkap berangkap rangkap BFF aku bro. Yes, kenapa aku kata misteri? Sebabnya blog ni nama pun dah misteri, design pun misteri ala ala spooky gitu. Hush, kalau kau orang masuk, rasa macam kat alam lain. Eh, ape aku ni merepek macam nak menjatuhkan pulak. Haha.

Nak tengok rupa belog tu sikit? Ni, amek ni


Blog ni beliau gunakan sebagai medium untuk menceritakan tentang pengalaman pengalaman hidup di samping, mungkin akan buat penulisan baru. Kepada yang suka nak baca blog yang bercerita panjang panjang lebar, blog cerpen, karya penulisan, bolehlah terjah blog ni. Best tau! Wahh memang promot habes ni. Haha.

PICIT GAMBAR UNTUK TERUS KE BLOG 


Nak tempah dodoll? KLIK SINI

6 comments:

cik Beskod said...

wah nampak gambar je mcm misteri huhuhu..

anamizu said...

wahh mcm seram plak nengok merah gitu :P

said...

takotkan tengok?? hehe..jom2 terjahh!

Cik Penglipur Lara said...

hahhah...

Diana @ bilakukatacinta said...

ahkak nak terjah sat

Cik Kasut said...

gambo nampak ganas jer :)