Aku dah kemaruk nak belog warna hitam putih

Baca tajuk sepuluh kali, lepas tu baru tengok belog saye. Sebenarnya taklah kemaruk, cuma lebih kepada mengidam. Erkk? Haha. Aku macam dah kene hembus hembus dek ikut ikutan dari belog Hamis Jalikha yang super Oreo tu. Rase geram tengok warna hitam putih. Haish, tak boleh jadi ni. Mesti nak buat. =.=

Tengok, tengok dah bertukar wajah lagi. Bukan bermuka muka ye. Aku rasa baru je beberapa minggu minggu yang lepas aku dok ralik edit belog pakai warna pink. Macam nak tersembul jari jemari dok picit sanaa, picit sinii, nak bagi belog lawa. Perasan ada berjuta orang nak baca blog. Sekali lagi =.=

Meh meh bak sebijik gambar gedabak budak perasan

Gambar diremoved ;P

Ambik kau sebijik besar muka aku. Sebenarnya inilah tujuan aku letak dia punye layout untuk post bapak punya besar. Gara gara terpengaruh, terpengaruh lagi, terpengaruh dek belog belog forogtrafi, eh eh fotografi yang femos amos comel lote tu. Belog sape? Eh adala, rahshie! Nak tau tanya be'ah.

FYI, fuhh speaking makk, untuk pengetahuan semua, belog aku ni belom habis edit lagi. Ha, ni umpama carrefour kat tempat aku yang simen belom kering lagi, dia dah bagi customer masuk. Haish, buruk benor rupanya. Gara gara tak sabar sangat nak tengok hasil, nilah hasilnya. Sejam mata tak berkelip dok sibuk tukar sana tukar sini. Ok, tipu! Mana ada manusia mata tak berkelip. Kau nak mati?

Agak-agak lepas ni warna apa pulak ye? Disebabkan penyakit aku yang tak menentu ini, jadi aku nak mohon pada mana mana tuan kontes yang buat bloglist berdasarkan rupa belog tu, janganlah ajak aku. Sia sia je bro, sebab nanti aku curang dengan bloglist tu. Dah satu hal nak menerangkan macamane aku boleh masuk bloglist tu..Huhu..

Sekian entri merepek. Ada orang baca? Angkat bijik mata!

Tataa

13 comments:

anamizu said...

ade je org baca..hehe
cik ana pun kalo mai rajin tahap dewa mmg dok godek coding blog je kejenye..hehe

cik Beskod said...

amboi suka tgok yg sekarang hehe ringan pin ringan hehhe... bgus2.. suka tgokheader cik ain nie heheh.. comel2 je doodle hehhe

merahitujambu said...

wah...aweeesomeee laaaaaaa...cool habis

||aLeaSaRa|| said...

tak kisahlah warna apa pun kitorg tetap terjah hehehehe suka sgt header kat atas tuuuu!!!

atyn nayn said...

whoaaa! sumpaa cool! chantek la kak. header uh comel bangat. hehe :D

cikpenglipurlara said...

cik ain... saya perlu kamu!...

Cik Penglipur Lara said...

ader byk bender aku nak tanyer ni...btw... kakak aku pergi tgk wyg ko tau tak!... ish geramnyer...aku td tak leh pergi plak

アヌム ちゃん said...

nice la gambar besar.suka tgk gambar besar :) tp kenapa gambar senget..teleng kepala nk tengok.heheee

Fathiah Hamim said...

haaa kemain lagii. laen terusss. cantek!

cik hijau purple VS nur faie said...

mesti laa ade org bace kak ain ,
hu3 , hitam n putih satu kombinasi warna yg best ,
macam hijau n purple ,
LOL

Ain SSB said...

Comel je gegirl dlm gamba tu! But eh kita twins ke? Ain yang ni pon suke black & white!! haha.

IFA Athirah said...

ala..takpe.bgi 'customer' masuk,.ngiahah!! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Cik Kasut said...

ok ar tu klu tak pink ajer.... :)