JOM MENYAMAR


Hari ni aku tertarik nak join JOM MENYAMAR ni. Kenapa aku boleh tertarik? Pasal hari ni aku boring. Haha. Alasan cam kambing bro. Haish, aku dah terjah dah penyamar penyamar lain, hadoih, sangat comei comei lote mereka lukis. Alamak, TERGUGAT!


Jadi hape yang minah boring ni dok sebok leka lukih dari pagi tadi. Haiyooo, malu ah, takmo tengok..!!!!!




.
.
.
.
.
.
.
.
.
Loading..


Loading...


Loading....




Haha! Tu la aku menyamar nak curik dress! Ee aku memang pantang nampak dress yang comel comel, lagi lagi yang kanak kanak punya, puihh lawa lawa sih. Rasa macam nak beli pastu suruh adik tiruan wa pakai. Pasal aku tak hado adik la ni! Jadi, dengan cara menyamar duk tergantung dekat hanger tu, doodle aku akan tolong curikkan bagi pihak aku. Haha! Imaginasi melampau lampau. =.=


Agak agak daripada mana aku dapat idea ni? Dari cerita kelakar nak mati nilah!!




RUNNING MAN!


Haha, lawak gila seyh cerita ni. Kepada Cik Cempaka, I'm sorry pasal post benda yang menyerong ni pulak. Haha


Tataaa


Nak tempah doodle? Klik SINI



12 comments:

yayath said...

wow!!!comelnye 'ain:)hehe...suke la tengok..kreatif bebenor tau^^hehe

DoodleLicious said...

haha,,,cumei cumei..
ooo nak curik baju ekkk, babap kang

Thanks ya join ^__^

Diana @ bilakukatacinta said...

akak nak menyamar jadik bantal peluk daesung boleh??...hehee

said...

Kak Yath : Thanxx. Hahaaa tu gaun tu tak comei sangat

said...

Cik Cempaka, : Thanxx....agak agak ada harapan x? Haha, saye memang suke berangan. Jangan layan ;D

merahitujambu said...

wah..sgt comel laaa...ala2...geram plak togk

said...

Sis Diana : Haiyokkk nak jadik bantal peluk daesung lak. T marah incik suami kang!! Haha

budakampung said...

jualan gila2! beli baju satu dapat ain! oke lettew..kehkehkeh

comel lah! ;D

si macho said...

comellllll gilaaa la ain :p

Cik Kasut said...

saya suka giler ar ngan running man nie...

YOUsoF said...

Hehe penyamaran yang hampir sempurna la ﻉ.. ;D



Macam sengal lah running man tuh! hahah

Mya said...

thanks for dropping by:) samaran awak sangat gojes! siyes =D

sy mg xpandai dudel2 ni, join pun pakai conteng2 aje dkt paint -_-

anyway gudluk. n follow awak :)