FREEBIES BUTTON BACK TO TOP


Hari ni aku rasa senang hati, jadinya nak buat sedikit amal jariah. Haa, button back to top diadaptasi dari muka doodle saya. Kalau dah ambik, jangan lupa bagitau ye sayang. Its FREE! Dah nama pun freebies, mestilah free. Moh tengok warna mane yang awak awak suka.



http://i1179.photobucket.com/albums/x399/aincool/TOPYELLOWISH.png

http://i1179.photobucket.com/albums/x399/aincool/TOPRED.png

http://i1179.photobucket.com/albums/x399/aincool/TOPPURPLE.png

http://i1179.photobucket.com/albums/x399/aincool/TOPPINK.png

http://i1179.photobucket.com/albums/x399/aincool/TOPORANGE.png

http://i1179.photobucket.com/albums/x399/aincool/TOPGREEN.png

http://i1179.photobucket.com/albums/x399/aincool/TOPBLUE.png

http://i1179.photobucket.com/albums/x399/aincool/TOPBABYBLUE.png


Kalau awak awak awakk yang budiman semua sudah ambil button TOP ni, harap dapat dikreditkan kepada saya, CIK NUYUI 'AIN. Terima kasih semua ;)






Tataa

13 comments:

Syahirah Suhaili said...

wiiieeee...comel2 je freebies..hehe
btw,header awk sangat kreatif :D

Paris Hilton (M) said...

xnk credit, nk curik..hee gurau manjeeww

yayath said...

nanti yath nak curikkk satu ye:)hehe~~

eh...sangat comel la header tuh..hehe..banyak plak doodle ye..hihi

anamizu said...

alololo comeynye smue!
geram nengok! hehe

SweetLikeWhat said...

comel :)

Diana @ bilakukatacinta said...

comey..nak gak.. tp nak letak kat mane pulak dalam blog ahkak yang ntah pape tu...

Cik Kasut said...

ain hahahah tq2...pas ni leh ler abik sikit no :)...

Peah Glemer said...

wehh lawa ahh blog kau!!

aleen aiden said...

alalalaaa somelnye doodle die buat..yeah!ramai yg menggilakan running man skang nih.hu3

miera_fiqman said...

akak miera amex satu doodle back to the top tuh..maseh..

diela yunyun said...

amek 1 yew
mekaseyh

nasha sanza said...

wink2..amik satu..

Amer Amirah said...

wii <3 comell , amek satu yea ??