BABY AH KAU BURUNGG! MEMANG AKU ANGRY NI!


Aku serius dalam mood separuh sedar. Macam tak okay, nak menyumpah seranah sane sini sembur menyembur. Tengok, cipta rekod hari ni hapdet status dua kali. Mak aih, amazing bro! Ni semua gara gara aku dah terlebih marah. G R R R R R ! ! !

NGOKNGEKK!


KAMBING!


Ape yang aku dok marah ni?! HAIYAA!






Gua tak lepas level ni bro. Esh, rasa nak lempang lempang pijak pijak je PIGGIE PIGGIE tuu! BABY BABY VAVY AHH! Haiyaa, PANG PANGGG PANGG!


Memang menguji kesabaran betol. Nasib baik wa sayang laptop wa. Kalau tak, habess lunyaii aku ketuk ketuk. 





Tataa

18 comments:

budakampung said...

kahkahkah! gambar last tu cegampang je! gua tak pernah main game ni..jadi x merasalah marahnya~

cik Beskod said...

ingat kan ape tdi huhuhu..

Amirul Aqiim said...

HAHAHAHAHA!
hape daaa~ =.='
sabar weh sabar~


*aku rasa, kau kena hentam tiang2 tu, nnti dia roboh la.. babi besar tu, kau bom lah guna angry bird putih tu, bengang pulak aku tgk.. dh la ada misai
grrrrrrrr =.='

Razil Tahir said...

main serius sgt kot...
tp kadang-kadang geram jugak..
huhuhuhu

said...

budakampung : kalo lu stress,, lu ushaa la saluu gamba wa yang last tu..hahaha

said...

cik beskod : hahaaha, jangan isau saya tak sumpah seranah orang ;)

said...

amirul aqim : wwaaa.. lu paham perasaaan wa...hahaaa.... cam bongokk je an babi besar bermisai tu an...haiyorkk =.=

said...

razil : wahh, kalau serius mau pecah skrin laptop ni..haha ;P

bobotAZMI said...

main nih memang sakit hati,sebab tuh tanak main.HAHA

sergeant keroro said...

haha, dah lama habis main :P

anamizu said...

hahaha cis!
ingtkan hape la tadi :P

Cik Kasut said...

peh gambo bawah 2 sangat tak boleh belah tau selamat bukan kim hyun joon tau..hahahah....

Ain SSB said...

Woah main bende ni sampai marah gitu skali! haha.

YOUsoF said...

Not handsome enuff boy : Sabar okeh ﻉ.. (nasib baik aku dah lepas tahap yang menyakitkan hati ni)

Senyum sikit... ;D

SweetLikeWhat said...

haha..main game rupanye :)

atyn nayn said...

cehht! pic last skali uh yg tak ley bla uhh. haha. angry2 bird! haha

Syahirah Suhaili said...

haha..adiela xpenah nak cuba main angry bird..takut addict..ahaha..tp mcm bez je kan game nie..

tiefazatie said...

haha..lama dh xmain n ie..malas..sakit jiwa main nie..haha