♥Aku buat perangai♥



Haa, okay aku buat perangai lagi macam yang aku tulis dekat atas tu. Jeng jeng jeng. Perangai yang macamana, tengok belog saya. Tukar rupa lagi. Kalau tukar setakat tukar header je takpe, ni sekali semua dengan template templatenya. Oh, sayangku Min Ho, maaf saya terpaksa bergerak solo. Haha



Haa, mentang mentang dah tukar layout baru, semua gambar nak besar gedabak je. Sorry kalau kau orang load blog aku lambat, pasal aku ni dah terover eksaited nak letak gambar besar besar. Cuba kau orang tengok, antara yang dulu dengan sekarang, mane lagi oklah kan. Aku ni, kalau dah sekali tukar, tangan ni macam gatal kene gigit pacat nak tukar tukar lagi.

Bila tengok orang letak gambar pelakon kesayangan dekat header, aku pun nak letak jugak. Bila tengok orang letak gambar doodle dekat header, aku pun nak buat jugak, memanglah akukan doodle maker, kene lah pakai produk sendiri, Haha. Bila tengok orang letak gambar korek hidong, aku pun nak letak jugak. Eh, ade ker? Extreme sunggoh.

=.=

Kepada guys, sorry sebab belog aku ni dah macam belog perompuan, weewit, pinkoliciouss habess mak. Aku memang perompuan pom, haha. Ape punya statement daa. Harap sangat kau orang tak tukar channel lain pasal sakit mata tengok belog perompuan aku ni. Ok, lagi sekali merepet sambil mentedarah kuih raya.

Gamsahamnida for reading my entry.


Nak tempah doodle? Klik SINI

17 comments:

Hunnym Syot 美智子 said...

tak deww lee min hoo :)
tapi cutee jugak.. hehee

http://irsyanim.blogspot.com/

cik Beskod said...

sama la kita haha

said...

@Hunnym Syot 美智子 hehe, min ho dah tak ada..selalu bukak2 je nampak dia. Haha. berangan kejapp =.=

said...

@cik Beskod kita kan sekandal.mestilah sama. haha

AQILAH ALIAS said...

mkn comel la blog nim.. :) gud job..

teha said...

comel laa header baru ! suke2 :)

Dalila Diela said...

comey bebenor doodle kat header tu...
nice2 :)

said...

@AQILAH ALIAS tenkayu aqilah ^__^

said...

@tehakalau teha suke, saye laagi suke..hehe...terima kasih ;)

said...

@Dalila Diela tq kamuu ;)

yaya | mohd said...

comelnye la blog ni.haihhhh.
suke kasut tu!!
slmat ari rayer dear :)

syahirooAhmad said...

hang wat sendiri ke nih ain?

fieha said...

comel je yg baru punye..hee

sergeant keroro said...

masih lagi comel XD

SweetLikeWhat said...

comel sangat yang baru punya :)

merahitujambu said...

xpe..nk tukar2 pon xpe..sbb awok kreatif

yayath said...

header tuh tetap comell:)hehe