Salam Lebaran Buat Semua Bloggers


اﻟﺴﻼم ﻋﻠﻴﮑﻢ ورﺣﻤﺔ اﷲ وﺑﺮﮐﺎﺗ


Macam yang saya dah tulis kat atas tu, saya nak memohon maaf kepada semua bloggers, yelah terkadang kita tak perasan dalam ke'syok'kan kita berblogging, mungkin dah mengguris hati sesiapa tanpa kita ketahui dan tanpa dia ketahui. (Eh, apa ayat ni?)


Hidup tak indah kalau ada yang terluka sana, terguris sini, moga ramadhan pada tahun ini membawa banyak erti kepada kau orang semua, moga ada pengajaran, moga ada kesimpulan. Amin Ya Rabbal Alamin~


Sebenarnya, aku nak tulis panjang-panjang, tapi memandangkan macam nak melalut je, jadi aku full stop here. Tapi, ada ke orang nak bagi aku duit raya? Kalau tak hado, aku akan pastikan ada. Haha. Satu je cabaran time time raya nanti, iaitu hidangan masakan rendang selama seminggu. Huish, mencabar isi-isi perut. ye ye aku tau rendang itu best dan sangat lazat, tapi kalau dah hari hari asyik menghadap yang itu aje, perut aku jadi tak keruan. Hoho. 

'MAK, MASAKKAN ADIK CHICKEN CHOP'

*Will be away for a few days. Hey guys, semoga ramadhan kali ini membawa pengertian yang lebih bermakna. Salam lebaran dan salam kemerdekaan. Nak privatekan blog ke tak? *Sigh

10 comments:

Miss Vamp said...

tq byk2 ajar wt doodle..byk bagi tnjuk ajr..

slmat hari raya =)

doodle sya xsecomel anda => http://heartndsky.blogspot.com/2011/08/doodle-raya.html

cik Beskod said...

slmt hari lebaran cik ain :)

atyn nayn said...

selamat ari ghayo cik ain. atyn maap an cik ain curik min ho kite. haha :p

Hafizzi Aziz said...

selamat hari raya..peace..

hawa said...

selamat ary rya... pang pom pang pom bunga api.. xnk main taw heee~~

Zul Fattah said...

Salam aidil fitri.. huhu..

Marniey said...

mat ari raya jugak. :)

Marniey said...

mat ari raya jugak. :)

Shera said...

ain..salam aidilfitri :)

alif haris said...

salam aidilfitri ya :)

kumpul duit raya byk2 haha