Doodle Trade with Little Qalifah

Assalamualaikum w.b.t


Hokei, pepagi buta lagi dah buat post pasal dudel trade. Korang jangan marah saya. Kali ni saya dapat dudel dari Miss Little Qalifah. Thanx a lot sis. Saya nampak macam cikgu pulak. hehe


Terasa diri ini tua apabila digelar kakak =.=. Tak sedar diri betol. Haha. Dan di bawah ni dudel saye untuk awak ye. harap sudi terima.  
^__^




Sekian dari saya. Takmo kopiket ye kawankawan. Aku takkan babab kau orang, teros tembak je. Haha

7 comments:

DoodleLicious said...

alahaiii comeinyerrr

dudel ain CC dah siapkan :D

sory sangat2 sebab lambat sgt2 sebab sibuk sgt2 dan penat sgt2.

littleKhalifah said...

:) trime kaseh....

feza said...

doodle nya cantik

said...

@DoodleLicious tq cik cempaka, dengan serta merta saye terjah belog CC. hehe

said...

@littleKhalifah akak harap miss suke. ^__^

said...

@feza
thanxx feza. saye akan siapkan dudel untuk awak secepat mungkin

^__^

si macho said...

na trade tp malu .sbb kite nye doodle ta comey cam ain .lgpon guna paint je :maluuu :p