Doodle Trade with Xamreenaxeer

Assalamualaikum w.b.t


Haa, dudel yang kali ni ade kelainan sikit. Sebab ni dudel boboy, eh eh boy. Laki laki. Hehe. Jadi aku tak boleh la nak letak love love ke, belon terbang terbang ke. Macam romentik polak kang. Huhu. Saya harap inchik Xamreenaxeer sudi terima.


dan disebabkan saye ni pompuan, jadi incik xamreenaxeer ni buatkan saya dudel pompuan.






Cntikkan baju kurung tu? Terima kasih sebab nak doodle trade dengan saye.


^__^

11 comments:

farah hanim said...

woww
so cute la
hehe :D
gune photoshp ke??
fara xreti lgsg gune bnda alah tu
tgk tuto ape pon xfhm
hehe

ɀʉɱʁɩ said...

hahak!!hensem..:P

Umi Asura Sanusi said...

comel..rambut die macam miura haruma dlm gokusen 3.. pernah tengok x?

♥ cik_farah ♥ said...

comel.. :)

DoodleLicious said...

wahhh, macam pro lah...

encem ler pulak..^__^

said...

farah hanim : saye guna paint tool SAI. memang puas hati kalau pakai software tu.

^__^

said...

zamri : naseb baek kamo suke. hoho. tak penah buat dudel laki sebelom nih

=)

said...

umi : semua dalam gokusen tu comei2. tapi tetap suke kat matsumoto jun walopon dia xde dalam gokusen 3..hehe.. tu ade rupe miura tu sebab rambot highlight kan.

^__^

said...

tq semua

^__^

said...

@DoodleLicioustak pro sangatlah dear. baru berdoodle..hehe ^__^

alif haris said...

baju kurung die cute la :)
hehee
suka tgk ^^