Tak Payah Bother Pasal UPU dah!




Assalamualaikum w.b.t

Oke, aku nak jerit dulu!

ARGHHHHHHHHHHHHHHH!!!!

Haha, tak taulah aku ni yang Pabu ke ape ke. Pasal dah eksaited dengar result untuk permohonan ke UITM dah keluar, ingatkan UPU pun sama. aish..






Hokei baca dengan jelas dengan nyata, mungkin disebabkan ayat dia yang macam mengelirukan, orang lain semua cakap UPU keluar 2 Julai tapi cuba kau baca ayat dia, minggu ke 2 Julai 2011. Minggu ke 2. Aigoo~

Hokei jadi malas nak cakap banyak, minggu depan ye tengok, siapsiap bayar berokband, untuk mendapatkan line intenet yang laju minggu depan.

Dan oh ye, beberapa hari yang lepas, macam karangan SPM pulak, dua hari lepas, aku buat fan meeting ngan sayang aku. Hokei



Aku yang mane? Of coz lah muka yang macam nak mintak penampa tu. haha. Tujuan keluar? Tengok Transformers di samping menyedot beberapa benda.


Sanggup weyh aku pergi gendong laptop ke hulu ke hilir pasal nak sedot drama ngan movie dari dak Edi ni. Kalau kene rompak, aku tak tau nak cakap ape. Pasal tu jelah harta aku yang paling mahal aku ada. Haha

Dan hasilnya? 

Coffe House, Shining Inheritance, Running Man, Dream High(dalam progress),SECRET GARDEN,Hana Yori Dango 1, Hana Yori Dango 2 dan macammacam lagi

Hehe. Memang aku tak boleh nak lari dari menyedot bendabenda ni. Tett~

Dan dak Edi ni tak habeshabes dok menyarankan aku supaya tengok cerita Running Man dengan My GF Is A Gumiho. aishh, aku ade My GF Is A Gumiho, tapi tulah, tah kenapa macam malasmalas nak tengok. Sebab hero dia tak macam Lee Min Ho kot. Hehe. Tetapi adakah mungkin akan jatuh hati seperti yang terjadi kepada Hyun Bin?  









Sekian, kau orang suke sedott sedott?

15 comments:

sergeant keroro said...

coffee house best XD

said...

Sergeant : Laju betul sajen ni kekumen. Haha. Disebabkan Sajen dah mengesyorkan, maka lepas ni nak hadap Coffe House pulak. Hehe

Freaky said...

minggu ke 2.. lama lg =_=

cik bulan said...

gumiho sangat best la ain..sure punya ..lps tengok xberenti punya oo..seyesly..trust me..hahahaahha..lee sun gi mmg xensem..tapi sweet..<3

said...

Freaky : aish,, lambat kan? Lame betollah orang ni nak pilih2kan U kite..huhu

said...

Cik Bulan : Woahh!! Okaylah cik bulan, ramai betol orang suruh tengok My Gf is a gumiho. hehe. Lepas habis Coffee House, saye layan My Gf Is A Gumiho pulak..hehe

cik Beskod said...

dream high hehe best hehe dah habis dah tonton hehe.. tgu dreamhigh 2 je lagi hehehe..

hana yori dango mcm BOF ehehhe...

secret garden lom tgok lagi hehehe still kat folder lam laptop ehhehe

Cik Kasut said...

wah jom ramai2 gelak tgk running man..terbaek... :)

said...

Cik Beskod : Tengok la Secret Garden. Drama tu best. Best gilalah!

said...

Cik Kasut : Woahh, baru tengok tadi. memang gilagila gelak. Haha

Cik Kasut said...

tau xpe .....suka giler ar...comel sgt diaorg 2...kan best klu m'sia pn ada tp klu m'sia pn ada korea g best kot...hahahah...oh my school x best da...layan jelah....

said...

Cik Kasut : Sebab cik kasut ade mention pasal Oh My School, saye tengok sekejap tadi kat utube. Betollah, xbest sangat. Running Man is the best! haha. Kelakar nak mati

daunhijau said...

ain, umur berape ek?tggu yg uitm tu sb lepasan spm ke ape? :)

said...

Daun Hijau : Umur saya 21 tahun lah. hehe. Tua setahun dari cik Daun Kesum eh Daun Hijau. hehe..x tunggu uitm, sebab x apply situ. Uitm punye result dah keluar dah. UPU tu ha belom keluar lagi.

daunhijau said...

ooh.. tggu UPU tu apply after pe? poli ke pe? tau ke bile mase kite blh apply uitm.. tp kire lepasan matrik, sb nk gune result matrik..hee..sory byk tny..huhu