Maddi Jane Megan Nicole Tomok



Assalamualaikum w.b.t

Postpost aku memang tak berilmiah. So, beware of that.

Aku sepatutnya buat post pasal Tomok sayang, tapi dah berubah pulak memandangkan dah terjumpe sesuatu yang interesting dari Tomok. Miahaha

Hokei, antara maddi Jane dengan Megan Nicole. Tak kisahlah berapa kali aku tengok dekat dia orang dua orang ni, aku tetap jugak nak rase Maddi Jane lagi best.

Arrgh, peminat Megan Nicole, I'm sorry.

Ataupun, nak bagi fair ape kate cakap suara aku best? Suara aku boleh tahan, nak alaala Maddi Jam. Huahaha

Hokei, ape pun tak boleh.






Tak kisahlah berapa kali kau cube picit gamba kat atas tu, memang tak boleh nak play pasal tu gamba.

Tak kisahlah berapa kali aku tengok atau compare dua orang ni, aku tetap nak jugak cakap Maddi Jane lagi best. She put some spell in her MV maybe? Warghh. Cheatin'. haha

Let's see who got the charm from Mama



'Battle of The Kids'

Hokei ni semua garagara tengok cerita Step Up. Semua nak cakap Battle. Semua nak Streets.

Okay, bawah ni pulak MV minah dua orang ni. Kau dengar, Kau judge






Hokei, diskriminasi ke ape ni? Asyik Maddi Jane je kat atas? Haha. Ikot suke aku lah. Lagu yang aku asyik putarkan sekarang ni adalah Rolling In The Deep. Lagu tu macam ada bomohbomoh la. Ke aku yang patot lepaskan Single terbaru?


Tapi, apeape hal pun aku memang nak cakap, Step Up lagi best dari dia orang ni. 






Haha, adios! Aku nak pegi main Looklet ni. Ada sapesape nak join?


4 comments:

daunhijau said...

megan tu cantik lah.. :D

said...

daun hijau : dia memang comel pun. muke macam nak alaala Vanessa Hudgen. hehe

Cik Kasut said...

baru ingat nak post lirik lagu nie ..hahahaa dh org post video lak :)...hahahahaha.. lirik jer :(

said...

Cik Kasut : Cik Kasut buatlah post pasal lirik dia. Nanti time saya nak nyanyi, saye terjah la belog Cik Kasut pasal nak tengok lirik. Hehe =D