PHOTOGENIC PETS CONTEST


Assalamualaikum w.b.t



Hokei, bila aku terjumpa je kontess ni, aku rase macam



Aku nak pengsan!
Nak lompat katak satu rumah!
Jeritjerit dekat depan rumah!




Sungguh ku eksaited! Muahhahahaa. Dalam banyakbanyak contest yang aku pernah join, contest ni yang paling best! Sebab di melibatkan sayangsayang aku. I love you sayang!



Maaf sekali lagi sebab saya join contest lagi. Hehe









Aku suke tangkap gambar kucingkucing aku. EE, geram. Spesies comell!! Disebabkan terlalu, eh bukan terlalu, terlampau dan melampau lampau banyaknya, aku dah jadi tak keruan, tak tentu hala nak pilih yang mana. Esh, berpeloh peloh la pilih.




JURI PILIHLAH GAMBAR MANE YANG DIRASA SESUAI ;)




Gambar pertama mestilah Queen of Cat dengan kucingnya.




Nama model : Aboy, Boboy, Gidik
Sebenarnya, selain dari enam gambar ni, dan kalau aku ikotkan hati, ada banyak lagi. Hehe. Tapi tulah, mane boleh letak banyakbanyak, nanti juri pening. 




Kepada juri, saya mintak ampun dan maap sebab letak banyak sangat gambar. Sebab dah terlampau pening, tak tau nak pilih mane. Semua kucingkucing saye comei comei walaupun tak berbulu kembang kempis. Hehe




Kucingkucing aku ni adalah dari generasi ke generasi. Sangat banyak kucing! Ee banyakbanyak. It'll remain as the sweetest memory that I've ever had.





I LOVE YOU DAMN MUCH MY LOVELY KITTY








TAG:



Daun Hijau





TARIKH TUTUP BESOK! CEPAT CARIK GAMBAR AND JOIN!

8 comments:

cik Beskod said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trauma hahha kucing tuuuuuuuuuuu. haha xpe2 trauma sekejap je ahah dah tinggal serumah ngan kucing haha jap ye thanks tah cik ain haha.. nak letak gambar monster nanti haha tgu je haha tgu mairmar habis dulu haha lepas nie nak bergambar sakan ngan kucing2 hahaha :P wakakkakakak :P

said...

cik beskod : haha, pas marimar, pergi bergambar sakan eyh ngan tucen tucen. hehe

tiefazatie said...

wah..comel!geram!haha..ifa mmg suka kucing..hee

btw tlg like photo tiefa zatie eh

http://apps.facebook.com/MyWranglerWay/default.aspx?phid=131

tq tau..

ABU said...

comel2 semuanya..suka nama gidik..

kalau nak tahu abu ni ahli kelab pencinta kucing..heheheh

said...

tiefazati : ok, nanti I terjah..hehe

said...

Abu : eloklah tu masuk kelab tu, kat rumah ada kucing tak? nak sekor! hehe

family of fur said...

wah.tomey2 sungguh kucing u nih.. geram i nengok.. hehe.. sme2la kte berdoa..haha.. hope ade luck..wish u luck tooo...

said...

family of fur : yeah, semoge kite ade luck.hehe..sayang kucenkucen ku.. ;)