Aku nak tu! Tu beg tu! Bintaj Vintage Bintat tu.



Assalamualaikum w.b.t



Kau tengok tajuk tu, dah terang teranglah menunjukkan aku seorang wanita. Eh eh silap silap. Gegirl. (Muda sikit.Haha)



Aku suka beg!
Aku suke beg lagi!
Aku suke baju!
Aku suke baju lagi!



Malang seribu kali sayang, aku sedang sebok menanam anggur. Jadi macam tak ade maselah nak pikirpikir pasal beg ni. Aku tak ade duit! Haha.



Pompuan kalau time tak ada duit, time tulah memang banyak bendabenda yang bersinarsinar depan mata dia.








Sienna, pinjam beg!




Berpinar pinar aku tengok begbeg tu semua. 
Aigoo~ Nak satu!! Mak ayah, adik nak!







Ok, speechless! Haha. Budakbudak zaman sekarang nak melawa je keje.
Dan pada suatu hari, time kemaskemas rumah, tibetibe, bagaikan jatuh ditimpa tangga, eh bukanbukan, bagai durian jatuh ke riba, wargh,, aku dapat itu beg!



Bukan aku jumpe tepi longkang.
Bukan aku jumpe dalam tong sampah!
Bukan curik beg jiran!




Tapi, beg kahwin mak aku. Hahaha
Sungguh aku happi, barang free derr.








Sungguh tak ku samgka, tuah ayam nampak di kaki, tuah aku nampak di kaki jugaklah!




Mak aku kata, beg ni harga dia dulu ratut latusan jugak. Woahh! Lagi mahal dari beg kat online shopping tu. Hehe



Patotlah beg tu tak koyak rabak walaupun dah 30 tahun usianya.










*Adakah kita kembali ke zaman dahulu kala?

10 comments:

ABU said...

adoyaiii!!! hantu bag hahahaha

= d = said...

cantik nye beg..
:)

nuyuEna said...

lawa je beg tu even dh usia 30 tahun kan..

cik Beskod said...

wa nak juga nak juga hahha..

beg yg punya sentimental..

said...

abu : bukan hantu beg, pocong beg. spesifik sikit. haha

said...

=d= : comei2 kan? sangat comeiii!

said...

nuyuEna : tulah pasal. nampak macam baru lagi. maybe sebab dya leather yang tahan lama & berkualiti kot. hehe

said...

cik Beskod : woahh, cik Beskod tak boleh amek. Kena bagi beskod dulu!! hehe

SweetLikeWhat said...

eeh cantik la beg walaupun zaman mak dulu punye... :D

said...

sweetlikewhat : comeii kan? (;