♥Kartun Yang Super Duper Blooper Kejam Kejam!♥

Assalamualaikum w.b.t


Uhuk, uhuk. Batok kojap pasal dah lame belog ini dibiarkan terdampar. Haih, bizi beb. Bizi. Super bizi melayan adikadikku. Harihari tengok cerita kartun kat laptop aku. Almaklumlah, rumah aku takde astro. Auww, berangan nak hado.

Ni adikadik tiruan aku.


Apepasal aku cakap tiruan? pasal dorang kazen saye! Tapi adikadik jugak. Jadi selame tak tau berapa minggu aku akan jadi budaksitter mereka. Aku adalah cikgu tambahan kat rumah pasal aku garang. haha. Giler jahat!


Jadi, disebabkan rumah aku tak hado astro seperti di rumah mereka, jadi aku mengumpan masamasa boring dia orang dengan menenung laptop aku. Esh, aktiviti tak sihat.


Jadi, antara kartun yang menjadi pilihan :


1.Spongebob
2.Upin Ipin
3.Tom and Jerry
4.Shin Chan


Empat list aku bagi tadi tu, kalau kau bagi dia orang tengok berjutajuta kali, kau rewind rewind dan rewind lagi, dia orang tetap berminat nak tengok. Mintakmintak laptop aku tak meletop. Omo omo =_=


Jadi, ape kena mengena dengan kartun kejam tu? Esh, ada satu kartun ni, yang memang aku macam nak tengok ke tak. Nak tengok ke tak. Sebab bila kawan aku nak bagi aku tengok, mesti aku tutop mate. Haha. Tapi kawan aku rilek je menonton di Kautube eh eh Youtube.






Kau tengok merekamereka itu, comelcomel kan? Auww! Serius taik hidong aku teros gugur sendiri bile tengok mukemuke cute dendorang. Aigoo~








Kau tengoktengok. Aa kejam sunggoh. Tak sampai hati nak tengok. Tapi aku tengok jugak. Haha. Teringat masa shower kat hostel, auww(jangan bayang bukan2) Kitorang lepak dalam toilet buat aktiviti memasing sambil nyanyi lagu Happy Tree Friends ni. Agagagaga.




Tau tak hape yang kitorang nyanyi mase naik benda ni? lagu Happy Tree Friends. Masingmasing dah 20 tahun boleh tak? HIhihihihiii




Ok, tengok same tak permainan yang kitorang main tu? Pusingpusing sampai tercabut bijik kepala. haha


Ini website dendorang :


Happy Tree Friends


Kau tengok, punyelah ramai kegileran orang minat kartun kejam ni sampai dah ade official page. Nampaknya ramai sukekan hiburan berbentuk kejam bukan setakat kejam, super duper blooper kejam.


Konklusinya, aku taknak bagi adikadik tiruan aku tengok kartun ni. Rosak minda macam kita orang. Hahaha


Miss u guys. Damn missy.

21 comments:

LengloyLengchai_HACKS said...

mesti taik hidung ko jatuh meleleh bile tgk aku an..wahahaha... sebab bile ko tgk katun yg cute to,taik hidung hang terjatuh2..wahahaaha

siti kektus said...

tak suka tengok katun kejam tu. tak sanggup.

kalau tengok pon, komfem tutup mata.

baik layan spondebob. ;)

said...

lengloy : ape maksodmu kalo aq tengok mu taik hidong meleleh. hahahhhaa


XD

said...

siti kektus : haha, memang xsanggop. time2 boring je tengok. kalo spongebob, memang masok air. haaha

azu said...

kartun plg best ialah sinchan!sampai anak Azu pun org panggil sincan..sian dia kan;(..singgah2 n follow!tq2

said...

azu : haha, mesti anak akak azu tu comei kan macam shin chan.hehe


XD

Cik Kasut said...

ain kami ada tag awak :)

http://kasutselipar.blogspot.com/2011/07/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

cik Beskod said...

comel happy tree friends hehe..

selalu beli tisu cover mereka hahah

said...

cik kasut : tq cik kasot. saye dah terjah dah..hehe


XD

said...

cik beskod : woahh, cik beskod peminat happi tree friends ni rupenye. haaaa....takotnyee...hehe


XD

alif haris said...

hai budaksitter yg garag :D haha

sy pn suke kartun2 tu hahha ..
kartun tu kejam gile kot .. haha ..18SG tuu !

said...

alif haris : hahaha, garang eyh...aummm!! katon tu memang kojam gilolahh..huhu

XXD

= d = said...

sekejam gitu kartun nye..
x bgus bg budak2 tgk..
kang ade yg tercabut kepale t..
hehe..
:)

syiela said...

lebih prefer upin dan ipin tuk ank2 tgk :)

GnieSyazni said...

tgh shower pun boleh nyanyi lagu happy 3 fren ni yea..hahaha...comel

nexx said...

yer memang seram tengok katun nih.. ganas tak sswai untuk kanak2.. comel tapi extreeme ganas.. huhuhuk ~ camne ler orang leh produce katun gini..

said...

=d= : haha, memang kejam tahap gila babas punye kejamlah. tak sesuai untok adikadik..cepat terpengaroh dendorang nehh..hhee


XD

said...

gniesyazni : memang tak boleh nak belah lah kan nyanyi lagu tu dalam toilet..haha


XD

said...

nexx : mesti org yang cipta katun nih pengganas..haha

said...

syiela : yeahh upin ipin bagos untok kesihatan minda budak2...lagipun cakap melayu and ada unsurunsur moral..



=)

cik Beskod said...

cik ain hehe i tag u here hehe...

http://alyajane.blogspot.com/2011/07/contest-bestnye-melancong.html

sorry page x load habis shoutbox x jumpe lak.. hohoho.. so sinije la eyh hehe.. x yah approved komen nie hehehe