♥Baby Aidil Zaquan♥



Assalamuaalaikum w.b.t


Haha, mesti gelakgelak baca nama tu. Ade le footballer malaysia nama Aidil Zaquan? Aidil Zafuan dengan Zaquan Adha adalah. Tapi takpe, budak baru umur 10 tahun bagitau aku. Dan dia nak adik dia nama tu. Adik tiruan aku yang sulung.




Adikadik tiruan aku tigatiga ekor ni berdoa tak berenti ribut dan petir nak baby boy. Pasal nak letak nama Zaquan. Ecececeh. Macam yang aku bagitau kat entri INI, aku sedang menjadi budaksitter kepada merekamereka ini.


And teka, baby ape yang dia orang dapat. Baby gegirl! Kehkeh. Si abangnye, duduk macam orang frust bini mintak cerai kat atas katil emaknya. Haha. Hampeh punya budak. Ingat sukasuka nak pilih laki ke pompuan.


Yang lagi dua?


Yang dua olang nih bagus. Dia cakap 'Tak kisah la baby boy ke girl, janji adik'. Ahh, terharu nyah. Macam aku pulak omak eh. Haha. Si kukumi lagilah happi, pasal dia tak pernah dapat tengok baby merangkap adiknya. Tapi dia still bergayot kat omak eh. Aku tukang pengalih perhatian. Picit kau kang!! Haha

Comel kan? Kalau taknak, bagi aku!

Haii, nanti tak pasalpasal baby ni jadik hensem macam Zafuan dengan Zaquan. Tapi gegirl, tapi hensem. haha. Aku nasihatkan abang supaya menamakan baby ni Zaquani ke, Zaquanita ke, Zaquana ke. Haha. Kejam aku!


Jadi kepada abang, aku rase kaulah yang patot join team Malaysia tu, nama pun dah ade Khairul, jadi alangalang tu gantilah Khairul Fahmi Che Mat tu. Haha






pstt : Khairul Fahmi curang? Woahh!

20 comments:

She Nurul said...

alamak wa org pertama kene tipu! ingat aidil zafuan pkwe gelap i yg hensem pnye cite...waaaa :( anyway! good title la dear!

leyzajamil said...

hahaha..tak baek tau kenakan org pagi2 Jumaat ni..seyes sy dah terkena..haha

alif haris said...

zaquanita !!!! hhahahahha :D
minat dorag sgt ni ~

LengloyLengchai_HACKS said...

ni ke beby maksu ko..??? picit bole ta.. gerammmmmmm

said...

she nurul : haha, xsangke la polak tajuk post ni boleh buat tragedi. haha

said...

leyzajamil : haha, ni lagi sorang. mintak ampun. tajok yang buat tragedi. hehehehe


XD

said...

alif haris : tulah, bebudak nih da terpengaroh dengan ayahnye yang minat bola. siap semua ade jersi bola dengan gegirl gegirl pun pakai. haha

said...

lengloy : haipp!! nak picitpicit lakk. g picit eman. haha

Cik Kasut said...

best semlm apek tu...terbaek ar...klu x sbb dia dh byk gol spore tu...dia curang tu di luar kuasa kita...biarkn depa 2 org...hahahaha...

My Name is Mar said...

Tercari-cari mana tempat nak mengomen..
Ha-ha-ha:D
Macam sedap lah plak nama Aidil Zaquan tu..
Ngeh3...
BTW, comellah anak sedara kamooo...

Most POPULAR Korean-Japan-Taiwan Movie/Drama (TOP 50)

cik Beskod said...

wah baby girl?? hehe nama zaquani tu nice hehehe

said...

Cik Kasut : yeahh, terror tu goalkeeper kita.. yang pasal curang tu..wallahualam.. ;)

said...

My Name Is Mar : Haha, Aidil Zaquan, memang sodap name tu. Tapi sebab baby pompuan, letak Zaquanita lah. hehe

said...

cik beskod : nak letak nama baby siti beskodlah. haha..si kukumi nak letak nama adik dia siti arnab. hadoihh....haha


XD

Hunnym Syot 美智子 said...

hehe.. fanatik dekat dowang kew? :D


http://irsyanim.blogspot.com/2011/07/aku-harap-kau-mengerti.html

said...

Hunnym : Adikadik tiruan yang fanatik. semua nak jersi no 7.

XD

atyn nayn said...

alala. comey2 je sume adik2 tu. ekeke. nak lempang2 je ase. haha :p
*jaat tak? bhaha

said...

atyn : woahh lagi kojam tu nak lompang. haha. nak pijak boley tak? ngehehe


XD

alif haris said...

hahaha .. bagus2 .. minat yg mndalam terhadap bola sepak :D
dah besa nnt boleh main bola .. haha

teha said...

hahah ! comel jee name yg awk kate tu..