Transformers 3 : Dark Of The Moon




Steven Spielberg
'You are fired!'



Argh! Pompuan yang comel nih dah kene fired. Comel ke? Haha. Menggoda ada.



Walaupun dah kena fired, Megan Fox boleh lagi pergi berjalanjalan ke Malibu dengan husband dia. Hokei, jadi tak payah risaukan dia. Haha. Tak risau pun. Tapi adakah yang menggantikan Megan Fox nanti seHot dia. Moh nengok. Malam ni kita cuci mata je ok kawankawan!



Tata Megan Fox
Welcome Rosie Huntington



Hokei, minah ni adalah model from Victoria's Secret. So for sure she's hot madame. Urmm, aku ade gak tengok video dia, a bit British slang kalau dia bercakap sebab dia orang England.



Muke dah alaala Angelina Jolie. Tapi tetap tak boleh lawan. Hehe.
Yang pasti, Shia Labeouf pendek dari dia.


Dah semakin buruk pulak aku tengok Shia ni. Berjanggut bagai. Haih.
Ok, dia dah guy.

Dan akan ada Autobot baru,  Autobot Ferrari 458 Italia


Argh, bapak nak satu!
Haha, tapi macamana rupa autobot tu? Adakah begini?




Sila jangan marah saya! Haha!




Nasib baik Sam Witwicky takdo janggut. Kalau tak, nanti 30/30 nak pergi. hehe
Ok Ok dia nak keluar wayang 29 Jun nih! Tapi ade jugak certaincertain panggung wayang yang nak tayangkan malam 28 Jun.  Argh, aku nak pergi tengok hari Khamis. Murah sikit tiket pasal hari bekerja. Hehe






Itu dia muka nak suka tiket murah. Ngahaha. Kami memang suka half price tapi memandangkan status aku yang bukan student lagi, tak boleh nak guna matrix card lagi. Grrrrr!!








Chau chin chin

9 comments:

Hayati Hamzah said...

suka gila shia labeouf ni tak kisah la ada janggut ke tak tetap hensem ! pompuan ni hot babe !

Freaky said...

transformer 3 nampak terbaik.. megan fox lagi hot berbanding yang baru ni

NuSaNa NoSa 91 said...

xpernah tengok lg cite transformer ni.. T_T

said...

Hayati hamzah : Same lah! suke nengok shia. muke nak innocent jek. hehe

said...

Freaky : huahaha, you got the eye man. betollah tu, megan fox tetap lagi jelita n hot berbanding model ni. tak taulah kenapa. dia ada tarikan tersendiri kot

said...

nusana : moh le nengok. saye pun baru berjinakjinak tengok mase transformers 2. transformers 1 tengok kat laptop. hehe

SweetLikeWhat said...

best ke transformer..hehe..tak penah tgk lagi :D

said...

Sweetlikewhat : Best. Banyak action. Lelaki lah paling minat. hhee. tapi saye suke jugak! Pasal ade Shia.hehe...Moh le nengok!!

Benrauf said...

iangat pakcik yahudi mana tadi. shia lebouf rupenye. style ah janggut dia. aku rasa heroin baru ni lagi hot dari megan.