Surprise Party from Miss Fatihah Diyana



Bukakbukak sahaje belog dikala selemo merembes dengan pantasnye, ade invitation lah! Ada surprise party! 

Nak pakai baju hape? 

Kasut? 

Tas tangan? 

Cheewah, tas doe! Tak boleh belah. Haha. Ok, tipu!

Sebenarnye, saye dapat surprise di page CIK FATIHAH DIYANA yang comei nih.



Wah, terima kasih! Tak sangke betol time hidong senget benget nih boleh dapat hadiah. Hehe. 
Meh tengok header yang beliau buatkan untuk saye.


Tadaaa!
Comei kan? Dah la saye ni hantu kucing. Comel sungguh! 
InsyaAllah, nanti bila saye tukar sikit layout background supaya sejajar dengan header tu, saye akan pakai. 
Kadangkadang lack of idea nak buat header. Bukan kadangkadanglah aku rase. Memang all the time. Asal nak buat header, mulelah merapu meraban letak benda tah hapehape. Lastlast, aku buat tulisan je. Huhu. 
Terima kasih sekali lagi kepada Cik Fatihah Diyana sebab bersusah payah buatkan header ni.
Dan, kucing kat bawah ni untuk Cik Fatihah Diyana.
Pinjam kat Pusheen jap. Hehe





*Bertambah stock header! Hehe.


4 comments:

Freaky said...

gemoknya kuceng tu :D

said...

comei ape debab debab..hehe

=D

アヌム ちゃん said...

bestnyee dpt header baru ye :)

said...

beslah tambahtambah lagi as a gift. hehe

=D