Dress Up Games Untuk Orang Tua



Assalamualaikum w.b.t

Jeng jeng jeng
Haha, tajuk post pun entah hapehape
Dress up games oghang tuo?
Tua yang macamane tu?
Bayebaye mak haku? Mak kau horang?
Taklah, untuk umur yang seaverage aku la!
14-22. MAYBE. hehe
Selalunya kita akan jumpa dress up games yang macam di bawah ni. Sila lihat


Cube kau horang teka mane aku dapat knowledge pasal benda dress up bagai nih.
Dari sepupusepupu aku yang umur budak tadika nun.
Umur 5-10
Wahaha, aku balik saje ke kampung, tu lah aku nengok dorang dok hadap kat laptop
Laju aje jarijari merekamereka ini menaip.
Wuish, kalau nak dibandingkan dengan zamanzaman aku dulu, benda kat bawah ni ha yang aku dok main

*Patung kertas!
Haha, siap ada tupperware yang khas untuk patungpatung aku tu.
Huahaha. Sedih betol bile aku nak bandingkan dengan dorang. Advance habih.
Tapi, ape sebenarnye tujuan entry ni ha?
Ok, nak memperkenalkan Looklet kat kau orang
Dia bukan game sebenarnya.
Dia mix n match baju yang ade kat situ.
Tapi bukan dalam bentuk katon!
Dalam bentuk orang derr.
Itu yang berdoubledouble best tu.
Jom layan gambar!



Nampak yang aku dok bulat tu? Ha, korang boleh mula dengan create a look
Lepas tu bolehlah pilihpilih model dan baju dan macammcam lagi.
Kasut, beg, semua ada!
Dan antara looklook yang aku dah create


Gambar kat atas ni yang aku paling suke. Pinky gurl with guitar.
Aku suke pompuan rambot pendek ni sebab cam emo lah muke dia!
Arghh! Bawah ni pun lawa jugak!

Haha, macam itik dah aku nengok! DISASTER!

Haish, itu saje. Kalau kau orang rajin dan tak ade kerja, boleh lah mencube.
Kalau kau orang sign in, aku rase nanti looklook yang kau orang dah create, kalau mantop, diorang akan letak dekat look of the day.
Macam bawah ni,

Haa, kau orang tepektepek je baju macam alaala merepet tu, kompem cantik!
Seni itu bute.
Good lukk u guys!
Bawah ni pun look yang baru je aku create tadi, ENJOY!





Haha, ADIOS!

8 comments:

Freaky said...

nampak menarik.. tapi freaky x main game

said...

hehe. takpetakpe, t saye buat entry masak memasak untuk kamu

=D

Anak Wak Mail said...

wow..nampak sexy patung baju kuning tu..dulu saya pon suka main game cenggini..biasalah pompuan..hehe..=)

said...

woahh, kuning yang mane tu? yang macam itik tu? haha. kompem sexy! huhu~

:: Into The New World :: said...

haha..dulu2 main dgn yg kertas tu je..
20c satu kalo x silap..
lagi seronok main ngan kwn2.. :)

said...

memang bess pun patong kertas tu. hehe.
siap buatkan rumah untuk diorang.haha

makdara TERdiva said...

canggih dah skrg

kalau dulu2, masa kecik2 main patung kertas jer..lukis baju cantik2, gunting pastu pakaikan kat patung tu..

said...

tu la pasal. budak tadika pon dah main game pakai laptop. online polak tu. huahaha