Pre-Loved 1st series




Assalamualaikum w.b.t

Hari ni taknak cakap pasal diet, tapi nak jual pre-loved items yang ada dalam wardrobe cik Nuyui 'Ain ni.

 Condition 9/10
Size: LL
Price: RM15.00

 Condition = 9/10
Size = L
Price = RM15.00


 Condition = 9/10
Size = L
Price = RM25.00


  Condition = 7/10,  ada stained kat bahagian neck baju.
Size = M/L
Price = RM15.00



Condition = 7/10, ada stained kat bahagian belakang lengan baju.
Size = L
Price = RM10.00


Korang minat tak? Kalau minat, boleh add Facebook wardrobe saya, nanti akan update lain-lain barang kat situ.

Happy cuci mata k! Sambil cuci tu, beli la sekali. hehe

5 comments:

haney said...

wahh maju berbisnes skg ekk :P

nini said...

cantik la baju dia...=D

Cik Mun said...

cantikk..nnti mun tgk kat fb ye :)

Diana @ BKKC said...

berkurun dah tak singgah kat belog adik ni..tup..tup..wa...dah jd bertukar lah... ada pre-love lagi. anyway, best of luck ..ain

anys nadhilah said...

cantik lah yg 3 tu . look casual
http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2013/05/review-comelnye-essenseri.html