Jeans jeans jeans

Assalamualaikum w.b.t

 Eh, eh kenapa ada gambar ini?

Kau orang jangan kompius sama ada korang ada kat blog si nazim ni ke blog aku. Haha.

Tajuk utama adalah jeans. So, tadi aku ada survey beberapa blogshop. Ehem ehem sesi membuang duit akan dilancarkan tak lama lagi. So, aku ada jumpa beberapa jeans yang macam pelik yet comel yet rasa macam nak beli semua. Ewahh!

Yang ni very the comels. Ada macam gaya ala ala japanese girl yang kawaii kawaii tu. Tapi masalahnya aku ni tak kawaii. 

Yang ni smart giler dan mata aku memang terjojol time jumpe jeans yang ni. Tapi masalahnya, dia pakai jerut tali nu haaaaaaa. Perut aku ni kalau kempis macam pompuan tu lawa la pakai. Kalau booncit?

Yang ni pun lawa!! Haish, kau ni semua pon nak lawa. Parah ah camni.

Jeans yang ni pun cantik. Bezanya cuma dekat montot dia tu. Design lain sikit. Nampak tak? nampak tak? Ke nak aku zoomkan montot dia? Haha

And last but not least :

Jeans ni pandang sekali nampak pelik. Pandang dua kali tertarik. Pandang tiga kali? Rasa nak beli la opkos. Haha. Poket dia bapak la besar, kalau nak curik gule gule ke coklat ke kat 7e senang je masukkan lam poket tu. haha

Semua ni aku curik dari http://www.moomooboutique.com. Puas aku menggeledah blogshop tu and memang puas hati dengan item with its price. Berbaloi baloi. Maaf saya tidak diupah untuk mempromot kedai tersebut. Sila jangan salah paham, ia adalah dengan kerelaan sendiri. Haha

Adios


6 comments:

Umi Anaan said...

jeans yang nombor dua tu chantek!

ZWAN SABRI said...

bila baca blog ni, tetiba nafsu untuk beli jeans baru membuak buak.. huhu

said...

Umi : Kalau boleh semua saya nak. Tapi apakan daya, taik idong je banyak. duitnye xada..haha

said...

Zwan : Moh ler kite lancarkan misi membuang duit berduet. Haha

syakey said...

kaki kurus boleh laaaaaaaaa T__T

amy azuha said...

comei but tak berani lg pkai jeans yg stail2 :P pkai yg biasa je