Majlis Konvokesyen Politeknik Port Dickson ke-21

Time aku tulis post ni, bunga konvo aku dah layu dah. Adakah blog aku sudah berpuaka? Maklumlah, dah lama ditinggalkan. Hahaha. Memandangkan hari ni hari rabu, iaitu hari gambar tanpa kata, so aku nak bagi kau orang semua tengok gambar gambar aku sampai muntah tebelahak. JOM!










Haha, gambar ada banyak lagi. Tapi untok tontonan aku je la! Tata!!

12 comments:

Diana @ bilakukatacinta said...

walaupon dah lepas..akak still nk ucap tahniah pd awak

jayne said...

waaaaaaaaaaaa dah konvo huhuhu... mesti best kan cik ain uhuhu.. lama x singgah sini huhu rindu cik ain ehhe

-skandal terhangat mu- hahaha

syakey said...

congrats!! ;)

Aqiim said...

bestnya dah grad!
tahniah ain!
aku sekarang dah sem 6..
hehehe
lepas ni aku pulak grad!
tunguuuuuu! :D

atyn nayn said...

akak! laa. akak konvo ke time ritu. atyn ade tlibat gak. tlg lecture. ade je kat dwan uh. huhu. waaa akak dpt AKJ! best gilee :D congrates!! chunga2!

budakampung said...

kongrat woi!









bila nak kawen?? kahkahkah

storyofateenagers.blogspot.com/2012/04/rooftop-rant-hlovate.html

Picoz Shupalula. said...

Tahniahhh!

*ain@* said...

congratulation :)

merahitujambu said...

tahniah ain

Cik Kasut said...

ke main posing????apacer sunyi jer nie...hahahahha

merahitujambu said...

tahniah ain..

lin acik said...

gambar ni bukat saya tak sabar nak convo .hweee :)