MAK ANDAM SEGERA UNTUK TUAN PUTERI

Cer korang baca tajuk, lepas tu bayang muka aku. Muntah muntah hingus =.= . Tapi tajuk tu betul, bezanya cuma tak letak phrase AKU dekat depann tajuk tu sekali. Hey, ayat macam kambing! Okay tiba tiba aku rasa geli katak. Aku telah membangunkan diri pada pukul 4.00 pagi, okay tipu, pukul 6.00 pagi untuk memekapkan tuan puteri sebab tuan puteri nak pergi menghadap duli yang maha mulia.
 
Lupe nak mention, dia ada pertandingan dekat sekolah which was held dekat atas pentas. So, the make up needs to a little bit show off sikit. Jadi, memang betul betul show off lah aku buat. Wakaka XD


ENJOY THOSE PHOTOS!




Aku telah mendisasterkan muka beliau. Tuan puteri sebenar dah pergi sekolah, sekarang tuan puteri palsu pulak nak buat showw. Hewhewhew















Soalan aku adalah, TEKA UMUR BUDAK SEKOR NIH! haha

Dia bersama kakaknya beserta abangnya memang camwhore! Aiyakk, kalau nak diikutkan dah beribu riban gambar dendorang ni ada dalam simpanan aku dengan akak aku. Pehh, tu kalau mak dia nak cuci kat kedai maunya makan sardin je hari hari pasal beribu ribu gambar nak kena cuci. Haha XD


Sekian entri kali ini, aku nak menjejak kasih mereka mereka yang rajin komen di blog saya ;D Baru hari ni berkesempatan. Oh dan satu lagi, jangan lupa shopping sakan dekat blogshop saya yang baru dibuka. Kepada feremfuan, moh borong tudung tu! Kepada lelaki moh beli banyak banyak bagi kat awek, emak dan mak mertua! 


http://beyondboutique.blogspot.com


Sekian..

21 comments:

Hadi Marosadee said...

nk ketawa tgk pikcha first .. hak3,,, ko ker yg mekapkan?? lawak gegiler wooo .. hahahaha ,, xleh tahan ketawa ... 제발,제발,제발..

merahitujambu said...

lor..napa makeupkan..natural lagi comel..umur dia 5 thn?

said...

hadi : kecik ati budak tu doee..!! haha XD

said...

MIJ : needs to make up..tak tak, must make up. Kalau tak pale nanti kat atas pentas.. hehe XD

Amirul Aqiim said...

comelnya baby tu! :)

budakampung said...

homaidodd! dah ada putera tak?? kalau takde gua nak jadi puteranya~ =P

Sharifah Salwa Mohd Jafri said...

amboii , comel nye budak nie . pandai dea pose . cute . suke sgt-2

said...

miyui : baby tu adik budak tu. hehe..nape? nak jugak ke?? wakaka XD

said...

budakampung : homododd!! bolom weii! kau nak? kene melepasi aku dulu!! Haha..sediakan berbakol bakol uwang besar beserta pantun segelen! haha

said...

Salwa : comei an? Umur dia 4 tahun..hehe..

myra abdullah said...

comelllllllllllllll!!!
photogenic laaa that girl.
kirim salam sayang yer ^-^

Hadi Marosadee said...

budakampung : kan ko dah janji nk k**e* ngan ain ?? xsetia toll .. kang marah ain tuuu~~

said...

xpe la hadi..aku paham sangat dengan janji melayu..hahaa XD

yayath said...

comelll:)hehe

wahhh...da ada blogshop ye?nak terjah la nanti..hehe

Cik Kasut said...

Darjah 2 ke? Padey make up :)

atyn nayn said...

ahaha. puteri palsu uh comel sgt! potogenic uh! posing sakan. msti kerja kak ain la ni jd directornye. hehe xP

said...

myra : haha, fotogenik ke tak, dia memang suke kamera..salam awak akan saye sampaikan..hehe XD

Diana @ bilakukatacinta said...

waaaa..ain ade bakat jd make up retis ni...DREAM high?? tgh mendownload citer ini..teruja nmpak kelibat hyun joong n taecyon dalam ep 1 kat tibi td....hehe

Ain SSB said...

Aww comelnyaaa! <3 Umur dia...5 tahun? hehe.

Nurnajwa KZ said...

Comel gilos ;D

Umur 4 tahun kottt.

cik Beskod said...

wah cik ain jadi mak andam heheh...

cantik gambar yg cik ain edit hehehe.. guna photoshop kan??