Tempahan Header RM5


Di sini saya ingin menyatakan harga bagi tempahan header di blog saya. Yelah, dah terpampang dekat header tulis besar besar harga pulak tak hado. Haish, melanggar etika pengguna. Haha, sebenarnya macam yang saya tulis dekat atas tu, kena add facebook kan untuk buat sebarang tempahan (okay perasan macam ada berjuta orang nak tempah). Kalau kalau ada pelanggan yang hendak menempah, dan sambutan hangat tak berapa nak hangat taik ayam, saya akan buat tab. Senang senang saya nak ubah template blog ni sebenarnya. Nak yang lagi simple. Haha, okay meleret sampai ke London pulak. Ini harganya :

RM5 : Simple + ada decoration sikit + boleh letak gambar korang tapi saya tidak akan edit


BAYARAN MELALUI TOPAP


Bak mai contoh la 'Ain, cakap pot pet pot pet orang tak paham.


Ini adalah salah satu contoh untuk header RM5.00. Akan datang header RM10.00, tak sempat nak letak sebab nak edit blog.

Untuk tempah,  bagitau detail :

Saiz header
Warna tulisan
Ayat yang nak ditulis
Gambar
Lain-lain detail boleh bagitau masa nak tempah


K tataa..!

8 comments:

anamizu said...

comel3!!! geram tgk dudel ain! :)

SweetLikeWhat said...

comel sangat header contoh tu.. :)

Eza Boom Boom :) said...

macam mana plak cara bayaran?? wink2..

Diana @ bilakukatacinta said...

ain ..cumey semua..tp kalau nak tukar header kena tukar template... mm..camner ek?...Ahkak tak reti lah nak tukar2 template ni... Ada apa-apa suggestions tak? Ain ada amik oder template tak?

said...

@Diana @ bilakukatacinta Selalunya kalau template pakai minima aje. Tapi skarang tengah edit satu blog, kalau saya free, bolehla amek order template.. ;)

merahitujambu said...

moga berjaya yaa ain..moga murah rezeki

Eza Boom Boom :) said...

bila dapat ambik tempahan??? boleh bayar dulu tak, baru awak buatkan???

Eza Boom Boom :) said...

topup num mana ek?? hehe, Eza nak bayar dulu..Hik3..