Tempahan Doodle dari Cik Myra Ixorra


 Assalamualaikum w.b.t

Pertama-tama sekali, gua nak cakap terima kasih kepada sesiapa sahaja yang sudi, rajin, saja saja nak menjengah belog gua ni. Bukan apa, dah tiga hari gua tak hapdet. WAKLUU!

Jangan ikut perangai saya yang kurang moral itu.


Doodle pengantin. Ada yang berminat? Mari tempah.

Kepada pembaca belogku, huih ade ke? Meh jengah mereka mereka ini yang rajin singgah belog saya ;)

Kepada yang rasa macam rajin singgah, tapi aku tak letak nama korang, meh bagitau meh. Ni entri terharu ni. Hehe

Oh ye, brader budak kampung tu ade buat kenduri sikit, eh eh buat kontess, best bro, baek kau terjah! Sekarang dia tengah berperang, jadi kau orang jangan memalu yer datangg!

Tataa!

11 comments:

Amirul Aqiim said...

ain, kau bila nk blanja aku doodle satu?
lalalalalalalala~ :P

SweetLikeWhat said...

oh atas sekali tuh..terharu..terima kasih jugak kat ain..ain pun selalu jenguk blog akak jugak.. :)

merahitujambu said...

ahaha..boleh plak cmtu..igt nk bg doodle pengantin.=p..gurau je..=p

merahitujambu said...

terima kasih ain

cik tehaa said...

dodel pengantin tu mcm norman hakim dan mememy! :D

yayath said...

ehhh....ada termasuk sekali plak ye??hehe...terharu jugakkk!!!

thanks...comelnye doodle pengantin tuh..sweet je..:)

YOUsoF said...

Not handsome enuff boy : Comel lah Doolai (doodle mempelai) tu! ;D

budakampung said...

eh blog gua adalah! thanx ain~

join eh kontes tu :)
http://storyofateenagers.blogspot.com/2011/09/pest-kontes-bai-budakampung.html

anamizu said...

eh namaku disebut disini! hehe
TQ ain ;)
kiut miut dudel ain buat!
geram tengoknye :P




cik ana.

cik Beskod said...

cik ain x update 3 hari saya 4 hari huhuhuhu.. baru pagi nei semangat nak menaip naik hahaha..eyh nama say aada hihihi.. ni yg suka nie hehhe ^^

bella luna said...

nape perlu handsome boy? gorjes girls tak de ke?hehe, doodle comel,like sgt2!!