Tempahan Doodle From Cik Yana

 Assalamualaikum w.b.t


Saya baru sahaja menyiapkan satu doodle request dari Cik Yana dari belog 'A Tangled Tale Of Fairytale'. Oh panjangnya =.=. Cik Yana berminat nak tempah single doodle saye. Oh, doodle saya disunting orang. Hehe



Ok, aku tau. Terover exsaited letak watermark kan? Salahkan pengcopyket, sebab ni semua pasal aware of dendorang.


Tak mahal dudel single saya, RM5 sahaja. Dudel kat atas ni saya buat sebijik bijik macam Cik Yana nak,


1.Tshirt+seluar jeans
2.Baju pink
3.Pakai shawl
4.Mate kenyit nyit sebelah, tangan cekak pinggang & buat peace
5.Item tambahan : Bunga


Jadi kepada yang nak tempah doodle saya, jangan takotakot. Kalo kau orang takot, aku lagi takot. Haha


Harga untuk tempahan doodle :


Single : RM5


Couple : RM10+1 item tambahan


Untuk lebih lanjut, kau orang boleh klik dekat tempahan dudel di sidebar aku di sebelah kanan. Untuk serious buyer sahaja okay? Yang tak serius, aku tak bagi dudel kau. Uh, kejam.


Gamsahamnida Chinggu


^__^

7 comments:

teha said...

kiutt sangat2 ! :)

sharifahzakiah said...

eh eh knpe kiuttt ssgt2 ni. geget2 kang :DD hehehe

SweetLikeWhat said...

comel lah..pandai buat.. :)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

comei la .. sgt2 comel

Cik Kasut said...

wah dah ada orang tempah dah...hehehehehe cantik ler dodol tu :)

♥ Dea ♥ said...

comel la shawl dia..:P

kimiez said...

comelnyer doodle nie..