'Segmen Kreatif Bersama Budak_Bertopeng'

Nak join, klik banner ye sayang.

Hari tu, saya telah diajak oleh owner segmen untuk menjoinkan diri. So, here we goes. Memang memerlukan kekreatipan di bulan Ramadhan yang mulia ini. Kalau bulan ramadhan, tak lain tak bukan asek pikir pasal makanan. Tapi saya  nak buat hape?


Pertama, kita kene tatap ini,



 Dah baca kan? Agak agk ku nak buat ape? Aku tak adela kreatip mane..Tapi ade satu ni je yang memang famous time bulan ramadhan ni. Hehe


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Nama karya : Jam Ramadhan


Bila jarum panjang ngan jarunm pendek menunjukkan jam/pokol tersebot, semua orang akan tersengih sengih macam kerang busuk. Senyum melebar sampai ke tengkuk. haha. Cepat cepat menadah tangan. Semua orang sayang kat jam tu. Ok, merepek! Jam memang penting sebab menunjukkan waktu, lagi lagi waktu berbuka. kan kan kan? Hehe




Saya nak ajak sekandal terhangat saya supaya join, Cik Beskod.


Adios!


9 comments:

cik Beskod said...

yeah cik ain ajak saya join hehe.. nanti saya join ya cik ain hehe

Yana Farinha said...

Jam ramadhan... nice name.. hehe. cantik je. gud luck untuk awak dear..

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Haha comel sungguh benda ni xD

SweetLikeWhat said...

alah comelnye jam tu..hehe.. :)

Golden Rose said...

tak pandaila nak edit mengedit ni

yayath said...

cute:)

Diana @ bilakukatacinta said...

nuyui...rajin benar masuk contest/segmen segala...

AnaAnis.MUsliMah said...

salam cik ain., waa comelnya jam tuu..TQ2x ya join..menanti2x idea cik ain..hehe ^^,kreatif! happy..n suka manyak2x ..b kreative selalu yap..tQ again ^^..meh2x pakat join..

AnaAnis.MUsliMah said...

Peserta Segmen..jom terjah ini..^^

http://anisasniza.blogspot.com/2011/08/operasi-melawatdanchecking.html