Tempahan Doodle Dari Cik Sarahms

Assalamualaikum w.b.t
dan
anyeong chinggu


Semalam punya semalam dan semalam saya dah menyiapkan satu tempahan doodle dari Cik Sarahms dari belog Penyurock. Doodle kali ni agak mencabar sikit sebab kene buat doodle berfesyen sikit. Alhamdullillah siap dan pelanggan saya berpuas hati.


Yang dibawah ni contoh gambar yng Cik Sarah ni bagi, ni gambar Cik Sarah. Comel ye orangnya. Cikgu Sarah. hehe




Dan di bawah ni doodle saya yang saya buat based on gambar Cik Sarah.




Doodle untuk Cik Sarah ni saya kena gunakan warna lembut sebab nak sesuaikan dengan warna belog beliau. Dia nak jadikan doodle ni sebagai header. Jadi beliau memilih warna pink lembut dan soft blue.


Harga untuk doodle ni, still ikut harga doodle single iaitu RM 5.00.


Ada yang berminat. Kalau berminat nak tempah doodle dekat saya, jangan malumalu ye. Kalau awak awak semua malu malu, aku lagi malu!


Till then,
JANGAN LUPA JOIN GA SAYA, HARI NI LAST DAY,
sayang kamu semua.


Pss;Selamat berbuka kawankawan.



6 comments:

Afikah Aziz said...

wah comel :)

cik Beskod said...

awwwwww comel2 hehe :)

アヌムちゃん said...

comelnyeeeee^^

merahitujambu said...

wah..comelnyaa....doodle awok comel..

anamizu said...

comel mcm cikgu sarah jugak..hehe

Sarah Mohd Saleh said...

terima kaseh buatkan yg tercomel dodol yg saya tempah ini.hee ;)