✿Happiness Quote✿

Assalamualaikum w.b.t


Saya tak ada mood sebenarnye sekarang ni. Mak saya baru kene rompak tadi. Saya mohon dekat kawan2 blogger supaya mendoakan keselamatan saya dan famili dan supaya si perompak tersebut ditimpa musibah atau pengajaran.


*Perompak melayu 5 orang 5 parang di bulan yang mulia ini. Apa dia dapat? 

9 comments:

cik Beskod said...

hish ape nak jdi lah manusia zaman sekarang.. bulan pose pun diorang nak rompak.. nak saya panggil iron girl x cik ain..?? kawan saya iron girl tu...

+Mel Amalina+ said...

yeke, kesian mak awk..apelah bulan puasa pun nak juga buat kerja jahat..xpela, mungkin ada hikmahnya, alhamdulillah mak awk selamat kan..doa banyak2, moga yg jahat tu dpt balasan, xkan dpt lari ke mana tu, stay strong ok ^_^

Hunnym Syot 美智子 said...

sabar laa dear.. :)
tabah yee..

http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/kelebihan-meminum-susu.html

farah hanim said...

semoga perompak tu dpt blasanye..ain dan keluarga tabh ye

saya cello191 said...

betol ke??

ada hikmah d sebalik semua tu,,sabar ya~~
^^

atyn nayn said...

astagfirullah. jaatnye dorang. mak akak okay tak?? ada cedera? ishhh. memang jaat tol. bln pose ni setan da kena ikat. dorang je telepas lagik. kalo dpt t lempang2 je! :/

said...

risaulah malammalam ni. malam ni takmau tido. nak bejage. hurm..alhamdullillah mak tak ape2..

DoodleLicious said...

insyaallah dia akan terima balasan yang setimpal, Allah itu adil..

comel seh dudel terlompat2 nie..

Cik Kasut said...

ayok....takutnyer...kena rompak korang semua xde pape ker?jahat toi ler.. sabarlah yek.mungkin ada hikmahnyer. pasai penjahat tu mungkin dia x kena tangkap d dunia..akhirat dia tak telepas.

http://kasutselipar.blogspot.com/2011/07/satu-hari-di-pagi-28-ramadhan.html

cuba baca yg nie