♥Doodle Trade with Mrs. Farhan♥

Assalamualaikum w.b.t


Alhamdullillah, akhirnya siap jugak dudel ke-3 untuk Mrs. Farhan. Terima kasih sebab sudi nak doodle trade dengan saya. Saye pun budak baru belajar. Haa, untuk dudel kali ni, sekali pandang macam wedding dress, dua kali pandang macam kimono, kali ketiga pandang? Macam baju tido! Haha


Harap Mrs. Farhan sudi terima dudel saye yang tak seberapa ni. Eh, baju ni macam nak suruh Mrs. Farhan pergi kawin jek! Haha. Btw, happy doodling okay? Dan di bawah ni adalah dudel Mrs. Farhan untuk saye di dalam entri INI.


Woahh, tingginye saye! Hehe, saye tak tinggi mane pun. Apepun, terima kasih sangatsangat. ^__^


notajantung : nak siapkan satu lagi dudel untuk Teacher Anis.

4 comments:

Mrs. Farhan said...

Wahhh, cantek sgt2. Thanxs dear. =D

siti kektus said...

haha. ok la tu. ^^



eh, ni ensem boyje ke leh komen. hehe

said...

mrs. farhan : harap mrs farhan suke..hehe

^__^

said...

siti kektus : haha, hensem girl pon ley komen jugakk!!

^_^