♥Watak Harry Potter Yang Menarik Aku!♥

Assalamualaikum w.b.t


Eh eh ape punye tajuk ni? Haha, serius ade satu watak ni yang macam memang menarik narik minat aku makin suke tengok dia. Tapi ni based dekat filem dia, bukan buku tau! Kalau buku, of course aku takjub dengan Harry sendiri. Buku baru baca sampai Order Of Phoenix, yang lain tak ada orang nak sponsor. =(


Jadi siapakah gerangannya yang menarik narik bijik mata aku sampai terjojol keluar.







Yeahh!! BELLATRIX LESTRANGE. Owh, watak yang dia mainkan memang cukop gila kentang, macam nak kene pelempang, macam nak kene tembak pakai senapang gajah tapi dia memang serius cool. Gaya jalan yang sangat bergaya. Aku suke!


Wa kalau nengok cerita, serius wa akan suka watak orang jahat. Kalau membaca, suke orang baik. Amende tah kau!


Agak-agak lepas ni nak tukar nama 'Ain Lestrange, takpun Bell'ain Lestrange takpun terus je Bellatrix Lestrange. Terus kena buang negara. Hoho. Tapi aku tak tukar jantina, aku tukar name je derr.  =P


Dan ada satu lagi yang buat aku rasa macam bulu roma nak meremang, watak ni.



Albus Severus Potter


Comel boleh tak?

9 comments:

alif haris said...

hehe sy kureng minat la harry potter :)

Vera Violet said...

yg sya tgk harry potter yg 1st diorg kluar 2..pastu da xtgk..huhu..mcm boring je..tp yg last ni mcm best je..hehe...:)

said...

alif haris : xpe, nanti saye cerita pasal story laen polak.


XD

said...

Vera : Yup, yang last ni best sebab finale kan. hhee


XD

cik sakdi said...

heri potter tengok first movie dia je, pastu da xberapa faham. padahal setiap kali movie kuar gi tengok wayang, tp tetidooo lak. huhu cute la tu, ghaha

said...

cik sakdi : kalo tido dalam wayang tu dah bese dah. kan dalam tu macam alaska. sejokk!! hehe..syok tido!



XD

LengloyLengchai_HACKS said...

kesian gle aku... tgk harry potter macam tgk drama.. hahahaha... pepaham je la..

said...

Lengloy : Serius aq xpaham! Haha

cik Beskod said...

walaupon x pernah tgok harry potter sampai habis sebelum nie tapi akhirnya yg part last boleh gak faham cter tu hehhe... hahaha anak harry potter comel hahaha.. kan bagus kalau boleh msuk kat dinding mcm diorang hahaa