Tempahan Edit Blog dari Cik Nanad

Assalamualaikum w.b.t




Hei, hei rindu saye tak? Menulis sambil menjeling jeling tab sebelah, 'Mane follower aku hilang?'. Aigoo~ Masalah yang tidak asing, ada follower tekan unfollow lahtu. Bagus. Nanti aku pun nak buat macam tu. Follow dua hari, lepas tu unfollow.







Tenyeh tenyeh mate sampai tercabut kelopak mata, akhirnya saya dah siap edit blog. Saya dapat request dari ex-classmate saya untuk mentouchupkan belognya. Tugasan yang agak mencabar pasal dia nak tema warna hitam, grey, orange. Wane yang jarang ada dalam kamus hidop.







Jadi akhirnya malam tadi siap. Charge yang saya kenakan kebanyakannya pada edit gambar.









Korang boleh pergi belog tu kat sini







Belog Cik Nanad ni saya buat ikut kehendak beliau. Design yang dia desire. Jadi dia bagi tugas untuk edit belog. Header saya tak buat. 





Jadi kalau ada sesiapa yang macam malasmalas nak edit gambar atau nak buat header, insyaAllah saya akan cuba untuk memenuhi citarasa korang. SILALAH TEMPAH. haha








Gamsahamnida!






3 comments:

cik Beskod said...

kalau saya ade diskaun x cik ain?? ehhee *muke kucing dlm shrek*

sila baca post terbaru di blog saya hehehe.. selamat tinggal :'(

said...

cik beskod : ade diskaun. tapi blanje secret recipe dululah. haha

LengloyLengchai_HACKS said...

heh..blog saye lah.... lawa nye..sapelah yg wat to ea..???
tq la sgt pada org to..