Result MUET 2011


Assalamualaikum w.b.t

Ehem, result MUET dah keluar okie

Tahniah lah kepada mpm sebab akhirnya sudah mengeluarkan jugak result MUET kamikami ni

Nak berjanggut, bukan setakat berjanggut lah, nak naik serabai, nak menggila pun hade
http://www.cute-smiley.com

Pasal lambat sangat la kau horang nak bagitau result

Hehe, btw thanks

Alhamdullillah, saya dapat band 4. 

Arghh,, super tahniah jugak kepada kawankawan saya

Lebiu guys

Always!

Sapesape yang tak cek lagi, pegi cek! Taip MUET no. IC hantar kat 36363    

Kenapa saya tak dapat band 6? Mesti sebab tak amalkan petua lompat katak 100 kali sambel cakap 'I Love English"

Haha

Dan oh ye, saye jugak sudah menukar status L kepada P

Ape tu L? Lots of love? Lee Seung Gi? Lee Dong Wook? Lee Min Ho?

Haha

 Inilah L yang nak dihebohhebohkan
Semoga saya menjadi Pemandu Paling Perghh Poyo Puikk! haha

7 comments:

Syahirah Suhaili said...

tahniah! hehe..kite pon dpt result muet hari nie :D

munirah said...

congratz dpt band 4.. :)

said...

hehe, tahniah jugak kat syahirah

=)

munirah: tq gurl ..hehe =)

syufaa said...

waaa..band 4 tuuu!
tahniahhhh!

said...

thanx syufaa..! hehe

nak rainbow cake la! =D

zarulfarhana said...

tahniah...nk p gak cek result muet...

said...

wahh, cepat2 g cek! =)