CONTEST BERGAMBAR BERSAMA SECRET ADMIRE !

Ok, petangpetang yang indah ni, aku nak join satu contest. Sounds besh yaww! Sebab dia masuk bab mengeditedit gamba. Aku suke gila! Tett..~ Ok, jom tengok banner beserta syaratsyaratnya.




Dan gambar yang Cik 'Ain nak hebohhebohkan adalah,


Ahha, bergambar bersama Incik Lee Min Ho. Saya suke dia ni pasal saya rasa saya suke watak dia yang agak kejam+mintak penampo dalam BOF tapi dalam masa yang sama suke gila dengan dia yang caring dalam Personal Taste. Hehe

Ok, ada satu lagi! 

Ok, dengan Kim Hyun Joong pulak. Saya suka dekat dia sebab muke dia yang sweet yang macam nak ke arah pompuan dah aku tengok. Haha. Im not Lesbo okay! Maybe sebab dia comel+baik. Mata ni sejuk je tengok dia. Dan lagi satu suke tengok dia nyanyi, SS501. Lagu dia bestbest dalam BOF.

Ok, tu je lah kot.

TAG :



Kepada yang ditag, JOM JOIN!!

5 comments:

Raji and Yeen said...

Fewiitt korg mcm scocok lah weh... Hohoho

atyn nayn said...

ouhh.contest yg niy rupenyee. hehe. soe tak perasan. wehuuu! sounds good~ oke2. tengs tag! sgt excited.nanti try wat oke.huuu :D

atyn nayn said...

ouh! tertinggal link
http://iyagiatyn.blogspot.com

fatin nabillah :) said...

Goodluck ! :D

said...

jom la join atyn.

erk Raji and Yeen, huahaha, manyak makne tu..hehe

thanks fatin =)