"Bro Wacana Ajak Berskandal"



Haa! Tengok tajuk tuh,sekandal weyh. Uish, sekandal yang ni bukan sebarang sekandal. Aku bukan nak bersekandal ngan tengkorak kat atas tu. Huish, taknak aku derr! Eh, tapi tu tengkorak ke? Tah tak tau! Hehe.  Tapi sekandal yang ni memang bagi banyak profit. Ngehe! Sapelah jadik sekandal haku gamaknye. Ya, tujuan segmen ni adalah untuk promote belog. Bayar ke? Dah name sekandal, nak bayar watpe. Kan? Kan? Kan? Hehe, percumaa aja!(slang Indon sikit).

Senang jer caranya, nanti kita akan dipartnerkan dengan sekandal. Ehem, ehem. Tett~ Then, kita akan promote belog dia dan dia secara otomatiknya dia kene promote belog kita. Nak promote pakai hape? Henpon? Mukebuku? Mespes? Bro wacana kate, pakai Feed URL je. Best dan senang!

Ha, untuk kau orang semua yang rasa macam dah ready nak berskandal, jom join! Boleh menaikkan trafik disamping menambah kenalan. Ye dak?



Yukk!!


5 comments:

sYafIk-wAy said...

<---- tengah diskandalkan .

said...

-------> tengah tunggu sekandal.hehe

miss A said...

saya scandal awak heheeh no 4 hheheh

said...

woahh! dapat gegurl lah! hehe

Mohd Syahidi said...

come to visit u here from wacana blog...
visit me back.....