Awesome Youtube's Teenagers





Ok, sebabsebab buat entry ni adalah kerana dia orang memang best! Ada yang ke arah nyanyian and yang ke arah instrument. Haha. Plus memang comelcomel lah. Dah namenye pun teenagers. Saya suke bunyibunyianlah! Jom tengok!


1.Maddi Jane


Yang ni aku rase semua orang pun tau. Kecikkecik je orangnye.
Okay, baju dia warna purple hokei! Dia ni nyanyinyanyi je. Ok, jom tengok video dia yang aku suke.





dan lagi satu!





Ok! Dengar duadua tu.




2.Sungha Jung





Tadaa, he's asian! Plus KOREANS! haha
Okayh, aku memang suke Korea pun
Terima kasihlah kepada RajinyaYeen sebab memperkenalkan kepada Sungha Sii ni
He's a guitar prodigy yow
Jom layan !





Yang atas ni aku suke sebab . eh! lagu peveret akulah! hehe
Yang bawah ni dasat sikit





Yang bawah ni lagu kat belog aku nih. Best2!
Yang ni dah teen sikit







3.Ricky Ficarelli


Apesal aku suke dia?
Ok, kau tengok muke dia time hentakhentak drum tuh
Then, kau tengok angle gambar dia
Professional recording, professional sound room, and professional camera angles


Apesal aku hamek video yang tu?
SAJE JE!


Yang video kat atas ni, FOKUS dekat bunyi drum ngan ekspresi muke sahaje okie!
He seems like having fun with those thing.




4. Najwa Latif




Okay, ada beberapa video dia yang best.
Apepun tengok yang bawah ni





Hokayh, dia suka buat rakaman dalam kereta.
Hehe, ni BELOG Najwa nih.
Aku tau kau orang semua dah tau.
Nak letak jugak!
Haha, sekian.








*Kalau ade lagi yang bestbest, meh gtao same saye!

5 comments:

munirah said...

byknye lagu yg ain suke..skang ni kita layan ke arah korea sikit.. :)

Yuyun Ahmad said...

:) i liokes najwa latif. talented!

said...

munirah: hehe, same la yang ke arah korea sikit. tapi kadang2 dengar yang lain pulak.

yuyun: yeah, she's cool dat najwa.

kotak bulat said...

suka suara maddi jane.. terbaik..

said...

yeah, suare dyer tone tinggi.